Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan viselkedtek ha az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedtek ha az első randin egyáltalán nem jön be a partner külsőre? Netes ismerkedés esetére gondolok.

Figyelt kérdés
A képek amint tudjuk nem jelentenek semmit. Nekem is már sokszor ez volt a tapasztalatom, hogy képeken tetszett, aztán élőben valami egészen más fogadott. Az emberek szeretik a legjobb szögből elkapott képeiket feltölteni. Az a legrosszabb mikor az első másodpercekben tudod, hogy ebből se lesz semmi, de udvariasan ki kell bírni vele 2 órát. Vagy ti hogy szoktátok ezt csinálni? Lerázzátok hamar? Esetleg bevalljátok, hogy bocs nem?
2019. márc. 4. 23:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
46%
Fél, egy óràt dumàltunk, aztàn mentem a dolgomra. A legtöbb esetben nem beszéltünk meg semmit, és én nem kerestem az illetőt egyàltalàn. Volt aki hívott, volt aki smst írt, hogy 2. randi? Annak megírtam, hogy kösz nem. Ahogy annak is aki neten keresett. Aki pedig személyesen kérdezett rà annak személyesen mondtam meg, hogy nem szeretnék folytatàst. Volt 2-3 aki hisztizett egy sort, de a többség normàlisan fogadta. Nem tököltem 2-3 óràt olyannal aki nem tetszett. 33/N
2019. márc. 5. 00:53
 12/23 anonim ***** válasza:
63%
Személyesen ismerkedve ez (is) elkerülhető.
2019. márc. 5. 05:40
 13/23 anonim ***** válasza:
63%

"tudod, hogy ebből se lesz semmi, de udvariasan ki kell bírni vele 2 órát."

Nem tudom, miért KELL 2 órát kibírni vele? Több topicban is olvastam ezt a két órát. Miét annyi, az rengeteg idő!

2019. márc. 5. 06:24
 14/23 anonim ***** válasza:
93%

Egy óránál tovább nem húzom az időt, elbeszélgetünk egy kicsit, ha lehet, ha valahova beültünk, akkor felfogom úgy, hogy egyedül nem ültem volna be, azért a kis kimozdulásért nem kár. De utána megmondom, hogy nem egymást keressük, nem szeretem húzni mások idejét.

Olyan még nem volt, hogy valaki nagyon más lett volna, mint a képen, de olyan igen, hogy online valami évekkel korábbi fotóval volt fent neten (vannak olyan 30-as férfiak, akik érettségi tablóképpel vannak fent társkeresőn). Jó, én sem cserélgetek hetente fotót, nem is szelfizgetem magam, de azért mondjuk egy éven belüli kép az reális. Olyan persze van, hogy a fotómon nincs ragyám, aztán találkozóig előjön néhány az arcomon bizonyos élelmiszerek miatt (amiket próbálok kerülni, de volt már olyan, hogy nem tudtam, hogy abban az ételben van olyan, amit kerülnöm kéne emiatt). Én nem kamerázok, aki ennyire hülyének nézi a másikat, az viselje a következményeket.

2019. márc. 5. 07:29
 15/23 anonim ***** válasza:
32%

Nem szoktam programot szervezni olyan nővel, akivel nem beszélgettem előtte telefonon.

Számomra fontos a hangja, de legfőképp a beszédstílusa, a temperamentuma, a fogalmazásmódja.

Kicsit extrovertáltabb emberekkel lehet videóhívást is kezdeményezni, bár ilyen nőkkel nem szoktam ismerkedni.

2019. márc. 5. 08:01
 16/23 anonim ***** válasza:
55%

Az első randi max 20-30perc, még akkor is ha egy szépségkirálynőt látok. Annyit ki lehet bírni bárkivel és megtisztelem azzal, hogy nem nézem levegőnek. A kapcsolat ott kezdődik, hogy második-harmadik randi, ott már alap, hogy van vonzalom.

Van olyan barátnőm, akivel szoktam találkozni és randin ismertük meg egymást. A Személyisége szórakoztat, jó vele beszélgetni, de mint nő nem mozgat meg.

Aki nem megy oda a partnerhez vagy 5 perc múlva lerázza az nem tiszteli a másik felet, nekem ez a véleményem.

2019. márc. 5. 08:10
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

Erre én is kíváncsi lennék.

Igyekszem nem túl előnyös képeket feltenni magamról, pont emiatt.

Első randin jól elbeszélgetünk, látszólag minden rendben.

Második randit is sikerül összehozni, aztán viszont jön hidegzuhany, hogy vissza sem írnak és megy a lekoptatás..

2019. márc. 5. 08:52
 18/23 anonim ***** válasza:
79%

Á.. 5 perc után léptem már le, és nagyon mérges is voltam, mert fel sem ismertem az illetőt. Bemegyek a városba 1 óra, előtte készülök egy órát, hazajövök szintén egy óra.. Elvesz az életemből 3 órát egy hazug pasi, akit fel sem lehet ismerni a photoshoppolt, hibatakargatós képén, aztán ott vár egy anyajegyed, torz arcú, alacsonyabb, kövérebb, elhanyagolt, kopasz, idősebb, fogatlan alak, hiába kérdeztél rá, hogy van e valamilyen kevésbé előnyös tulajdonsága, á neki semmi..

Egyszer kétszer még megbocsátható, de az 5. rendesen felbosszantja az embert. Ja hát nem gondoltam, hogy látszik rajtam, hogy igazából 40 vagyok, pont úgy nézek ki, mint a 30 éves képemen, nem? Nem gondoltam, hogy neked számít, hogy öltözök fel.. Azt akartam, hogy ne ítéljenek el a külsőm miatt, ismerjék meg a belsőmet.. kicsit szégyellem, hogy megkopaszodtam, ezért van kinn a hajas képem.. egy kis pocakot növesztettem, de nem is látszik.. nem gondoltam, hogy számít neked a magasság, azt hiszed egy 172 centis férfival nem lehet közös témád?

Fú, nem tudom, milyen nőkkel ismerkedni, de a férfiak hatalmas kamugépek és rettentően csúnyán ki tudják maguknak kérni, ha szóváteszed. Persze mindegyik rákérdez, hogy miért nem szimpatikus, ha pedig meghallják, fel vannak háborodva..

Nagyon tudni kell szűrni az ilyeneket, az első 20 ilyen után már lesz rutinja az embernek, de az rengeteg felesleges óra.. Bár visszakapnám azt az időt, amit a hazugságaik miatt elvesztegettem rájuk.

2019. márc. 5. 09:37
 19/23 anonim ***** válasza:
34%
"Bemegyek a városba 1 óra, előtte készülök egy órát, hazajövök szintén egy óra.. Elvesz az életemből 3 órát egy hazug pasi" - Én pont ezért szeretem összekötni mással is a találkozót, például beülni valahova, ahol már rég jártam, enni vagy inni valami finomat, amit csak társaságban szoktam, természetesen magamnak fizetem is a részem, de ilyenre még a hazug disznók is jók, ürügynek, ha el akarok menni valahova, ahova egyedül nem szoktak, és nem ér rá senki az ismerősök közül. :-) Így annyira mégse elvesztegetett idő, mert ha nem vele, beülnék mással, ha épp ráérne valaki, de ha pont senki nem ér rá, kapóra jön, hogy nem bosszankodom azon, hogy mindenki mennyire elfoglalt. Eszek, iszok egy jót.
2019. márc. 5. 09:49
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik ismerõsöm mesélte nem rég, hogy ilyen esetben elõfordult vele, hogy távolabbról felismerte az illetõt, akinek nagyon nem jött be a megjelenése, majd gond nélkül kikerülte és észrevétlenül lelépett:D

Elég kegyetlen húzás lehetett tõle, én ilyen esetben megejtenék legalább egy barátias beszélgetést, attól hogy nem a legjobb a kinézete, még lehet jófej.

“A képek amint tudjuk nem jelentenek semmit”

Ezzel nem értek egyet. Szerintem elég könnyū kiszūrni, hogy milyen egy természetes és egy mesterkélt kép, nagyban meglehet különböztetni a kettõt. Az ilyen csalódásokat könnyen elkerülhetem úgy is, hogy nem randizom olyannal, akinek nincs egy “normális” képe sem.

Kisebb-apróbb eltérések mindenkinél vannak kép és valóság közt, de a jelentõsebb eltéréseknél már szerepet játszanak a jól ismert trükkök, mint pl. photoshop, “fentrõl fényképezés”, túlfényelt képek, megvágott részlet-fotók. Eléggé észrevehetõ az is, ha valaki erõltetetten csakis 1 szemszögbõl fotóztatja magát.

Elég sokat jelent, ha valaki képes normális fotókkal ismerkedni, egészalakos képeket tölt fel magáról, láthatóan nincsenek agyon-filterezve a képei, vagy nem úgy fest, mint egy maszkolt reklámfotó, természetesen jelenik meg a képeken és nem valami erõltetett pózban egy oldalból.

2019. márc. 5. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!