Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyvenes férfiként, hol lehet valódi nőkkel ismerkedni a neten?
7es!
40 - 50 évesen örülnél majd, ha lenne melletted egy asszonyság!
Ekkor döbben rá a legtöbb szingli, milyen kár, hogy nem házasodott meg, vagy nem házasodott (bútorozott össze) újra valakivel, ill. nem lettek gyerekei.
Kedves kérdező!
Sajnos a saját és több ismerősöm tapasztalata alapján tudom, nincs manapság megfelelő párkereső oldal, app. A legtöbb csak üzleti céllal működik. Az nem lenne probléma, hogy egy szolgáltatásért fizetni kell, de ne lennének tele kamu profilokkal! :-( A céljuk egyáltalán nem az, hogy a felhasználók megleljék a megfelelő partnert. (hiszen, ha meglelnék, akkor már nem fizetnének újra és újra ilyen oldalakért)
(Férjemet én is párkereső oldalon ismertem meg 17 éve. Akkoriban még teljesen másképp üzemeltek ezek a weblapok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!