Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire fontos neked a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos neked a partner végzettsége ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Most vegyük ki a számításból az anyagiakat.

Számomra például az a fontos hogy tanuljon, képezze magát, legyenek ambíciói, függetlenül attól hogy az ország legjobb péke akar lenni vagy orvos/mérnök szinten mozog a tanulmányaiban.

Emellett úgy gondolom hogy minden képzés egy új szemléletmódot ad, és minél többet tud az ember (akár széles körben, akár egy területen belül), ő maga is annál több lesz.

De érdekes téma, a ti véleményeteket is szeretném hallani, a pénzen kívűl minden féle szempontot fogyelembe véve.

(25N, ETK diplomás)

2022. jan. 6. 12:57
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
74%

Nekem fontos egy jó diploma.

AKi nem látja a különbséget, az menjen el egyszer a gyári munkások közé a kocsmába, majd valami olyan helyre, ahol főleg értelmiségiek vannak.

Nem kell álszenteskedni, hogy nem számít. Mindenki hasonló végzettségű párt akar. Kivételek persze lehetnek, de jellemzően ez van.

2022. jan. 6. 13:35
 12/39 anonim ***** válasza:
93%
11# Hát nemtudom én többdiplomás vagyok de sokszor értelmiségiek közt is kínosan érzem magam...
2022. jan. 6. 13:37
 13/39 anonim ***** válasza:
90%

Nem a végzettség maga, de nekem például számít az élethez való hozzáállás is sok egyéb mellett. Nem szeretnék tutyimutyi partnert, akinek egész életére kielégítő, hogy pl. árut pakol a teszkóban.

2022. jan. 6. 13:39
 14/39 anonim ***** válasza:
90%

"egy kapcsolatban nem a végzettség lesz a döntő!"

Tudatosan lehet, de már eleve a szimpátia sem alakul ki egy nálad butább, tájékozatlanabb emberrel, és nagyjából mindenki olyan körökben mozog, ahol hozzá hasonló emberek forognak. Nem véletlen, hogy egy emberről a baráti, ismerősi köre rengeteget elárul.

2022. jan. 6. 13:40
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen mondatok odadobálásával kell elképzelni:

-Na a nagy diplomás, nem tudja, hogyan kell felszerelni egy csapot

-Az XY ismerősöm többet keres nálad burkolóként, pedig nincs diplomája

-X évet elpazaroltál tanulásra, miközben semmi gyakorlatod?

-Nekem legalább helyén van a szívem és szeretem a családom (wtf?)

-Diplomás vagy, de azért a villanyszerelőt te is kifizeted (miért ne tenném?)

-A nagy diplomás nem tud kocsit vezetni

-Az ilyen nyalóka aktatologatók mindenféle elméleti tudással nem végeznek hasznos munkát a társadalomban.

2022. jan. 6. 13:48
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
A végzettség nekem nem fontos, de az hogy ambiciózus legyen, az nagyon is. És ez nem végzettségfüggő. Én mesterdiplomás programozó vagyok, a férjemnek érettségije van, mégis fényévekkel tájékozottabb, érdeklődőbb, intelligensebb mint én. És kétszer annyit keres.
2022. jan. 6. 13:52
 17/39 anonim ***** válasza:
56%
15# Ezt mind egy ember mondta neked vagy úgy általában ilyeneket hallassz vissza? Nekem ilyeneket soha nem mondott senki. Bárki is legyen az,elég toxikus kapcsolat lehet :S
2022. jan. 6. 13:55
 18/39 anonim ***** válasza:
94%
Nem fontos hogy mi a végzettsége, de az igen, hogy valami legyen. Szóval ne álljon ott egy sima érettségivel. Szakképzés, OKJ akármi, de legyen valami. Másrészt viszont mivel én diplomás vagyok, munkám során is nagyrészt hasonlóakkal találkozom, így elég kicsi az esélye annak, hogy egy nem diplomás kerül a látóterembe. Nem azért mert kizárnám őket, hanem mert nem feltétlenül mozgunk egy körben.
2022. jan. 6. 13:55
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel, de legyen intelligens, lehessen vele beszélgetni. Engem pl. nagyon érdekel a természettudomány, de tökmindegy, hogy műkörmös vagy mikrobiológus a társam, ha lehet vele beszélgetni, bár utóbbi valószínűleg előbb hozzátud szolni ezekhez a dolgokhoz.
2022. jan. 6. 14:02
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem egy ember, többekből ezt váltottam ki, pedig ha valaki, én aztán nem nagyzolok a papírommal, csak annyi a bűnöm, hogy szeretem a munkám.

A többségnél előbb-utóbb úgymond kibújt a szög a zsákból és emiatt bizalmatlan vagyok ebben a kérdésben már.

2022. jan. 6. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!