Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Magasabb végzettséggel rendelk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magasabb végzettséggel rendelkező nőknek miért nehezebb az ismerkedés? Pl:orvos, jogász, magas pozicióban lévő nő.

Figyelt kérdés

Miért nehéz így ismerkedni?

Félek sosem találok magam mellé párt...

Nem is tudom hol kéne ismerkedni, mert azt tapasztalom hogy egy magasabb pozicióban lévő nővel sokan nem érzik maguk "egyenrangúnak"

2021. júl. 29. 21:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Tényleg elég elkeseredett "nő" 😉 lehetsz , ha MSC-vel vagy PHD-vel a gykn keresed erre a vàlaszt
2021. júl. 29. 21:58
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Nagyobbak az elvárásaik, mint egy átlag nőnek.
2021. júl. 29. 22:06
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
A szexben nem számít, sőt, ők keresnek sokszor "egyszerübb" pasit, az élvezet miatt
2021. júl. 29. 22:15
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

Nekem pl. volt orvos barátnőm és nem volt vele semmi probléma. Tiszteltem benne, hogy okos és felelősségteljes munkát végez. Személyisége is jó volt, mert abszolút nem vágott fel, hogy most ő orvos, nem volt nagyképű. Csupa jót tudok csak mondani róla több év után is.

Jogásszal már nehezebb az ember dolga, de megszelídíthetők. Aki meg magasabb pozicíóban volt, olyan is volt egy, azzal nagyon nehéz volt. Felsővezető volt és szinte soha nem volt ideje, még hétvégén sem. Azt nem tuduk megszervezni, hogy másnap mit csinálunk. Folyamatos stressznek volt kitéve, ami rá is nyomta a bélyegét az egésszségi állapotára. Rá is csak azt tudom mondani, ha nem lett volna vezető, csodálatos nő lett volna, de ő a munkájának élt. Így nem tudtunk tervezni hosszabb távon.

Az viszont hozzá kell tenni, hogy ilyen nőhöz nem lehet az un. szleng bemutatkozással odamenni. Viselkedéssel. Szóval, kell tudni viselkedni és kell tudni használni a szavakat.

2021. júl. 29. 22:15
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
Miért is? Ja, mert full válogatósak...
2021. júl. 29. 22:18
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
menny le a helyi kocsmába, senkit sem fog érdekelni mi a végzettséged és mindenki ugyan olyan nőnek fog tekinteni mint mást, lesz egy jó estéd tuti haza visz valaki.
2021. júl. 29. 22:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Óvatosan a konstruktív válaszokkal , mert lehet hogy kiderül, hogy töke van a menyasszonynak 😆😆
2021. júl. 29. 22:20
 8/11 anonim ***** válasza:
92%

Hasonlo tarsat keress, az a baj h ezek tipikusan karierista palyak, keves a szabadido, a masik fel elhanyagolt lehet stb.

Mindennek van ara.

9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem nehezebb csak rossz helyen vagy közegben keresgélsz! Legyél nyitottabb lazább és engedd hogy a közeledbe férjenek . Amíg nem tudod elengedni magad addig nehéz lesz.
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Munkahelyemen sok nő van vezető pozicióban és egyik sem válogatós. Normális, hétköznapi nők. Kimegy az utcára, senki nem mondja meg, hogy neki pl. 20 férfi beosztottja van.

Párválasztás terültén viszont kb. egy szinten levő férfiakkal ismerkednek. Úgy értem végzettség. Sokáig én is leadtam, hogy nem számít, de igenis számít. Ha csak lefektetni akarom, akkor nem számít, de ha többet akarok tőle, akkor megnézem magamnak.

2021. júl. 29. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!