Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás/értelmiség szép lányok! Egy hivatásos katona vagy egy mérnökinformatikus (esetleg gazdaságinformatikus) pasi vonzóbb számotokra?
Miután a férjem mérnökinfós, így azt hiszem, ez a kérdés magát válaszolja meg az esetemben :)
De ha nem így lenne, akkor sem lennék katona felesége. Mármint szexi-szexi, igen, amíg a revüszínházakban meg lánybúcsúkon látod, de amint az van, hogy az újszülött gyereked apját most elviszik két évre Szíriába, mert most kell, akkor már valahogy nem hangzik olyan szexinek a dolog. Legalábbis, nekem ez a prekoncepcióm. Katona, tűzoltó, rendőr, ezek mind nagyon vonzó és elismerésre méltó szakmák, de nekem folyamatosan ott lenne a görcs a gyomromban, hogy vajon hazajön-e a műszakja végén épségben.
Ellenben ilyen félelmeim nem igazán lehetnek a programozókkal szemben, akik egész nap a biztonságos, légkondicionált irodában ülnek a gép előtt és folyamatosan termelik a GDP-t :)
Az meg szerintem már réges régen kiveszett a köztudatból, hogy az informatikusok nyikhaj nerd gyíkok lennének. Legalábbis, engem csak informatikusok vesznek körül- férjem révén az ő baráti társasága, ami tulajdonképpen az egykori egyetemi szaktársaiból áll, de amúgy a bátyám is programozó, apám is az volt, hobbiból még nagyapám is a gépen gyártotta a kis oktató jellegű programocskáit, szóval mondhatni van alapom azt mondani, hogy egyikük sem az a kifejezetten viccekben előkerülő nerd típus.
A programozók termelik a GDP-t,a kormány meg elkölti.. na, szerinted hova jobb tartozni? :) A programozók tipikus beosztottak,csak ritkán vezetőnek valók..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!