Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért elvàràs a felsőfokú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elvàràs a felsőfokú iskolai végzettség ismerkedés során?

Figyelt kérdés
Ugyanitt maximum szakközépiskolai végzettségű hölggyel ismerkednék.

nov. 17. 16:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%

Diplománk lesz nekem és a páromnak is, ha minden jól megy. De ha véletlenül OKJ szakmával a kezében valamelyikünk azt mondaná hogy otthagyja a sulit, és szakmával szeretne boldogulni, emiatt egyikünk se tartaná kevesebbnek a másikat. Sőt, mikor összejöttünk semelyikünk se tudta hogy mit akar az élettől.

Ha neadjisten egyszer új kapcsolatot kéne kezdenem, nem a papír számítana. Az a fontos hogy a másik hasonló életfelfogású, hasonlóan ambíciózus legyen, illetve egyikünknek se kelljen hosszabb távon a másiktól függni anyagilag. Legyen egy szellemi-érzelmi intelligenciával megáldott, külsőre szimpatikus, kiforrott személyiséggel és elvrendszerrel rendelkező, egzisztenciálisan is komplett férfi/nő, aki egyenrangú társam tud lenni minden tekintetben.

Ha ez azt jelenti hogy szakma nélkül vezet egy céget akkor azt, ha "dr. habil" akkor azt. Diplomásként is lehet minimálbér körül, nulla élet- és karriercéllal tengődni miközben rohad a lelked, és ugyan ritka, de a saját családomban is van egy sikeres, morálisan értékes cég, érettségi meg 8 általános végzettségű tulajdonosokkal.

Rengeteg dolgon múlik végzettség, és önmagában nem jelez vissza rólad mint emberről semmit, csak kontextusban, az összképet nézve.

nov. 17. 17:56
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van diplomám férjemnek nincs. Mindig támogatott az egyetem elvegzésében soha egy rossz szava nem volt. Szerintem ez emberfüggő es nem végzettség függő. Ismerek olyan diplomást aki egy igazi bunkó senkiházi, de van szakmunkás is ilyen.

Az ember természete sokat számít nem a végzettsége miatt lesz valaki több vagy kevesebb.

nov. 17. 20:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Engem a diploma nem érdekel...de keressen minimum annyit, mint én
nov. 17. 21:45
 14/15 anonim ***** válasza:
73%
Anyám három diplomás, apámnak érettségije van csak. Remekül kijönnek 35 éve már
nov. 18. 08:31
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyetem alatt még 1 évig a középsulis pasimmal voltam.

Folyton azt hallgattam, hagyjam ott az egyetemet, menjek teljesen dolgozni és akkor hamarabb elkezdhetjük a közös életet mert csak ő dolgozik rendesen és ez így nem megy

Én egyetem mellett (ami alapból sem volt könnyű) dolgoztam is, mert a szüleim nem tudtak úgy támogatást adni ahogy azt szerették volna. Minden forintot be kellett osztanom és még a barátom baszogatását is hallgattam.

Egyetem utolsó évében jöttem össze egy szaktársammal, 4 éve vagyunk már együtt

nov. 19. 05:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!