Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-25 év közötti lányok/nők! Nektek milyen elvárásaitok vannak a 18-25 év közötti fiúk/férfiak felé?
Jöhet bármi. Külső, belső, intelligencia, pénz, önbizalom, célok, érdeklődési kör, pénisz méret, iskolai végzettség, humor stb.
Mik az elvárásaitok? Vannak egyáltalán?
Nekem mindig az volt a bajom ,hogy a korhoz képest sokkal érettebb gondolkodású vagyok.
Amióta elmentem egyetemre , ennek már 6 éve ....olyan párt kerestem aki tud férfi lenni, van kisugárzása, akar fejlődni , akar tudni , komoly gondolkodású, látja az élet dolgait és mivoltát, legyen támogató és együtt érző, intelligens. Ha lehet keressen többet nálam , mert na nők alapból kevesebbet keresnek a legtöbb munkahelyen(ami a jövőre nézve baj). Nekem a méret nem lényeg , testileg is inkább az dönt ,hogy milyen személyiségű az adott ember. Ha értelmiségi az ember nem lényeg a végzettség, ha "bunkó kőműves" nyilván nemet mondok.
És az a baj hogy 18-26 éves korig nagyon nehezen lehet ilyen embert találni. A mai legtöbb fiatal férfi nem képes férfinak se lenni....
Teljesen osztom az első véleményét. Illetve sajnos(?) nálam fontos a külső is, és ez így már túl sok elvárás, tudom 😅
De én is azt tapasztaltam, hogy nagyon fiúk még 22 évesen is, jobban kitolódik manapság náluk a kamaszkor. Később érnek férfivá, felelősségteljessé, mint a lányok nővé. Persze ez hatalmas általánosítás.
Nehéz olyasvalakit találni, aki hasonlóan nyitott, közvetlen, de van személyisége, hajtja a kíváncsiság, fejlődés iránti vágy, de felelősségteljes és szilárd önértékelése van, ami valódi magabiztosságot ad tapasztalat által.
Ehelyett sokszor azt tapasztalom, hogy nagy gyerekek, semmi elköteleződésre nem készek, mert nem tudnak felelősséget vállalni magukért sem, nemhogy másokért, ami pedig nagyon férfias dolog lenne. Sokszor céltalanul sodródnak az életben. Aki ambíciózus, az pedig gyakran nagyon egocentrikus.
Nekem olyan elvárásaim vannak, amiket amúgy én is hozok (kivéve a méret, nyilván):
- külső: szép arc, ép fogak, legalább átlag magasság a nemében (tehát nálam magasabb, 170-190 cm), sportos, vékony alkat, szép tartás, ápoltság.
- belsőt kifejtettem feljebb
- intelligencia: magas IQ+EQ
- végzettség: lehetőleg egyetem és piacképes szak, de fontosabb, hogy önmagában minden másnak megfeleljen.
- kereset: átlag feletti, de ha egy nemes hivatás miatt kevesebb, akkor nem kizáró ok.
- önbizalom: ahogy fentebb írtam, egy stabil önértékelésen alapuló, valódi belső önbizalmam, nem a vásári majomkodás.
- célok: kompatibilisek legyenek az enyémekkel család, egzisztencia, általános életszemlélet. Legyenek céljai, de ne csak azok hajtásából álljon az élete. Ketten legyünk a kapcsolatban, ne csak ő meg az egoja.
- érdeklődési kör: örülök, ha van közös hobbi, de nem muszáj, lehet az a kis saját tere. Ne legyen túl extrém vagy veszélyes, vagy erőszakos.
- péniszméret: sosem volt ezzel gond. Szerintem kb 12-20cm oké, és az emberek nagy része ebbe beletartozik, szóval nem ez a nagy szűrő.
- humor: legyen ez egy közös nyelv. Legyen játékos humora, ne keserű meg szarkasztikus, azt nem szeretem. Sokat dob a kapcsolaton, mindennapokon a derűs, játékos életkedv.
4-es vagyok. Olvasd el még egyszer, 6-os. De ha nem sikerült értelmezni, akkor segítek, itt a lényeg:
"Nekem olyan elvárásaim vannak, amiket amúgy én is hozok"
Bár nem értem, mi a teljesíthetetlen benne, szerintem a legtöbb dolgon lehet dolgozni, fejlődni. Nekem is idő és munka volt ezek nagy részét elérni.
7: Tudok olvasni és szöveget értelmezni. Ismerem ezt az általános dumát hogy 'nem várok el olyat amit én nem hozok'. Itt az aprócska probléma az lenne, hogy rohadtul nem ugyanazokra van szüksége a két nemnek.
Nem az a téma, hogy mennyire teljesíthetőek ezek.
Szimplán kikerülted a kérdést. Én arra voltam kíváncsi, te mit hoznál az életembe? Milyen pozitívumot? Hisztit, igényt a vagyonomra, szabadidőmre, elvárásokat, drámát?
Téged is agymosott a feminizmus, és azt hiszed egy férfit érdekli a végzettséged, jövedelmed?
Honnan tudod, hogy céltalanul sodródnak, akarnak elköteleződni, felelősséget vállalni? Vagy hogy ez nem változhat?
Te valójában már célba ért készterméket akarsz, nem türelmesen együtt fejlődni valakivel, felépíteni valamit. Így nagyon nehéz lesz találni, és jó eséllyel egyedül maradsz. (Ezt erősen ajánlom figyelmedbe: https://www.youtube.com/watch?v=IXxCfswdH68)
Ma a legtöbb fiatal férfinak segítségre lenne szüksége, ilyen olyan okból. Szar a gazdasági helyzet, egészségügy, sokan hiányos családban nőnek fel pl. szingli anyuka, nincs férfi példakép, nem fejlődik megfelelően. Minden irányból túlságosan feminizálódik; kultúra, meg fiziológiai okok, pl. ösztrogén a csapvízből (fogamzásgátló) és egyéb forrásokból - az elmúlt 50 évben a férfiak átlag tesztoszteron szintje majdnem a felére csökkent, csak hogy egy statisztikát említsek.
Szóval lehetnek elvárások ez tök jó, csak másik 100 nő is az után a néhány férfi után szaladna. Ha csak szexelni akarsz, egy rotáció, hárem része lenni, akkor működhet is. Ha viszont valóban családot, anya, feleség lenni, akkor lehet revizitálni kellene majd az elvárásaid.
És most az okok keresését, vagy hibáztatást félretéve, egyszerűen nincsenek elég számban ilyen 'szintű' férfiak. Tudom, meg vagy győződve róla hogy te vagy az a különleges, akinek ez jár, és megérdemled, de a másik 100 nő pont ugyanezt hiszi magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!