Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? ( kép lent)
Figyelt kérdés
Külső:
-szőke haj
-kék szem
-163 cm magas
-60 kg
Belső:
-alapvetően kedves vagyok
-megértő
-rendes
-félénk
FIÚK!járnátok egy ilyen lánnyal?
2010. dec. 10. 18:34
31/107 A kérdező kommentje:
Hááát...sajnálom.
Nem tudok micsinálni, ilyen az arcformám. :S van akinek bejön van akinek nem.
2010. dec. 10. 18:51
32/107 Saten ҉ válasza:
Ugyan már mindenki tudja, hogy nem vagy pedofil :D csak türelmetlen
34/107 kisnita válasza:
Arcra nem szép??? Utolsó te most a szimpátia alapján (a kérdései miatt) ítélkeztél az arcáról. Én nem olvastam még egy kérdésed (ezen kívül) és egy válaszodat sem szóval lehet, hogy egy tapló vagy és nekem se lennél azok alapján szimpatikus, de szerintem szép lány vagy és most ez volt a kérdés. Nem?
Amúgy csaj vagyok, csak kíváncsiságból néztem meg a képed:) Amúgy nem nézel ki 60 kg-nak csak 50-nek:)
Szia
35/107 anonim válasza:
akkor ezért mászkálok szabadnapon az óvoda körül?:D
36/107 A kérdező kommentje:
x'D
Saten én behalok rajtad xDD
2010. dec. 10. 18:52
37/107 anonim válasza:
helyes kiscsaj vagy, csak lehetnél kb 10-15 cmvel magasabb ^^
38/107 Saten ҉ válasza:
Köszi kedves kérdező de eddig még semmit sem láttál :D Haxor: ugyan már! megint látszik, hogy amatőr vagy! Bölcsöde! Azoknak még nincs kint a tejfoguk se XD
39/107 anonim válasza:
igen...Meg szülőszoba me az még járni sem tud:D
40/107 kisnita válasza:
Ohh de gyorsan jönnek itt a válaszok kérem szépen! :O Na szóval nem az "utolsónak" írtam amit írtam hanem a 18:43-asnak :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!