Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hányadik randiig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hányadik randiig fizessen a férfi mindent?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Szerintetek hányadik randiig fizessen mindent a férfi egy olyan kapcsolatban, ahol a nőnek még nincs keresete?

29F 22N

tegnap 22:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
65%
Az első randi mindenképpen ajándék.
tegnap 22:29
 2/21 anonim ***** válasza:
47%

1.

Lehet am dolgozni tanulas mellett is...

Vagy lehet ingyenes programokat is csinalni.

tegnap 22:29
 3/21 anonim ***** válasza:
85%

Hat ha tenyleg semmi penze nincs akk fizethetsz vegig, de ne tul sokat ne hagyd a fejedre noni.

En amugy az azon az allasponton vagyok h elso randit ferfi fizeti utabna mindenki maganak, kapcsolatban meg mielobb egy kozos szamla nyitas, ahova fizetes aranyba pakoltok es kozos dolgokat abbol fizettek.

tegnap 22:30
 4/21 anonim ***** válasza:
69%
1-3.
tegnap 22:30
 5/21 Noren1989 ***** válasza:
44%
Miért kéne mindent a faszinak fizetni, hadd kérdezzem meg? Sugalmazó a kérdés, Braty.
tegnap 22:32
 6/21 anonim ***** válasza:
83%
Ameddig akar.
tegnap 22:34
 7/21 anonim ***** válasza:
91%

Számomra teljesen természetes, hogy a férfi gavallér a hölggyel, én - ha megtehettem - sose filléreztem, általában nem is engedtem, hogy a lány fizessen, ugyanakkor azt is elfogadhatónak tartom, ha kizárólag olyan programot csinálnak, ami ingyenes.

54f

tegnap 23:11
 8/21 anonim ***** válasza:
83%
Ha nincs kereseted, mert diák vagy, akkor nem igen tudsz fizetni. AKinek ez nem opció, az ne ismerkedjen majd 30 évesen diáklánnyal.
tegnap 23:11
 9/21 anonim ***** válasza:
93%
Hát, ha nincs keresete, akkor hiába írunk bármit, nem tud fizetni. Ebből az következik, hogy te fizetsz egészen addig, amíg lesz munkája. Az a te döntésed, hogy ebbe belemész-e.
ma 00:21
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

7-es, 8-assal abszolút egyetértek.

44F

ma 06:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!