Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hányadik randiig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hányadik randiig fizessen a férfi mindent?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Szerintetek hányadik randiig fizessen mindent a férfi egy olyan kapcsolatban, ahol a nőnek még nincs keresete?

29F 22N

dec. 28. 22:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezt akartam írni, amit már többen: ha számodra ez gondot jelent anyagilag, vagy bántja az igazságérzetedet, nem érzed méltányosnak, akkor ne olyan nővel ismerkedj, aki az életkorából adódóan teljesen más életszakaszban tart, mint te, hanem hozzád hasonló korúval, aki már rendelkezik saját keresettel.
dec. 29. 07:45
 12/24 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem alap, hogy a férfi fizet mindig!

Szó sincs róla, hogy "KELL", dehogyis kell, jogod van így gondolni, nekem meg jogod van nem veled randizni. Majd lesz ezer másik, aki boldogan megteszi!

Én konkretan nem érezném magamat Nőnek, (nagybetuvel) ahol nekem fizetni kellene bármit is. Már ferjhez mentem, nyilván közös a kassza, de se étteremben, sem sehol, a mai napig nem én nyujtom oda a bank kártyát.

dec. 29. 07:50
 13/24 anonim ***** válasza:
65%

Ha nincs keresete, akkor hogyan fizetne, te szerencsétlen!?

Nekem van, és én sem fizettem még randin eletemben soha....

dec. 29. 07:51
 14/24 anonim ***** válasza:
28%

Ha a nő ér annyit, megéri bármeddig.

De egy lecsúszott, dömperfejű, nősoviniszta szörnynek kb 1 alkalommal se. Azt szponzorálja valami feminista nőegylet úgy 50 éves koráig, amíg élnek.

dec. 29. 08:02
 15/24 anonim ***** válasza:
15%
A nők - különösen a feministák - nemcsak randizáskor, de még egy kapcsolatban is elvárják, hogy mindent a férfi fizessen.
dec. 29. 08:10
 16/24 anonim ***** válasza:
73%
Sose fizettem,nem is hagytak volna.Ha nincs keresete,akkor meg mit vársz.De az ingyen p.ina jó lenne.
dec. 29. 08:58
 17/24 anonim ***** válasza:
79%
Tipikus magyar férfiak. A nő 25 felett vénasszony a 30-40 éveseknek is, de a friss 25 alatti pipi, aki jár nekik, azért fizessen felesben. Kilóg a kezetek a biliből.
dec. 29. 09:16
 18/24 anonim ***** válasza:
93%
Ha nincs még keresete, akkor hogy fizessen bármit is?
dec. 29. 10:21
 19/24 anonim ***** válasza:
71%
Amúgy a randikon rohadtul mindig a férfinak kell fizetni hát hogy is nézne már ki az hogy a nő fizet és elfelezitek a végén?
dec. 29. 10:22
 20/24 anonim ***** válasza:
94%
Egyébkent, ez hogy néz ki? Két szamlat hoz a pincer? Vagy hogy?
dec. 29. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!