Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznál olyannal, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznál olyannal, akinek megveted/lenézed a munkáját?

Figyelt kérdés

Tehát, nagyon könnyen egy hullámhosszon voltatok azonnal, elsőre is órákon át beszélgettetek (egy bulin lettetek bemutatva). Megvan a kémia, a vonzalom is. Művelt és okos, de nem az a típus, aki magát túlságosan komolyan veszi, mert közben vicces, humoros is.

De a munkája olyasmi, ami nekem furcsa, taszító kicsit.

tegnap 20:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
55%
Nem, tök fölösleges lenne.
tegnap 20:43
 2/23 anonim ***** válasza:
52%
Nem, de kevés ilyen munka van és azok olyanok, hogy 99%-ban kizárják, hogy művelt/okos, vonzó stb legyen az illető. (Pl vágóhídi dolgozó, utcaseprő meg ilyenekre gondolok.)
tegnap 20:47
 3/23 A kérdező kommentje:
NER, ennyit szerintem elég mondani. 😂
tegnap 20:51
 4/23 A kérdező kommentje:
És nem követem túlzottan a politikát, eddig pl. szavazni sem szavaztam még (24 vagyok). Tehát nem vagyok egyik pártért/oldalért sem oda, nem erről van szó egyáltalán.
tegnap 20:53
 5/23 anonim ***** válasza:
83%
Ha politikus, vagy ilyesmi, akkor biztos, hogy nem.
tegnap 20:54
 6/23 anonim ***** válasza:
82%
Pl. ha prosti vagy onlyfans videókban dugdos magába dildókat, és nyalizik inceleknek borravalóért, akkor nem randiznék vele.
tegnap 20:56
 7/23 anonim ***** válasza:
77%
Jaaa, ilyen Fideszes barmokkal sem. Kettes voltam.
tegnap 20:56
 8/23 anonim ***** válasza:
47%
Komolytalqnra jóvanaz
tegnap 21:15
 9/23 anonim ***** válasza:
Nem, mert az az jelenti, hogy mégsem lehet intelligens. Ilyen munka nagyon kevés van, mert a munka nem szégyen.
tegnap 21:15
 10/23 anonim ***** válasza:
34%

Ez most ellentmondásos lesz. De:

Ha csak a pénzért csinálja, akkor randiznék vele. Van olyan terület, ahol másképp már nem tudsz érvényesülni. Ez van. Mint nagypapa idejében a párttagság.

Ha meggyőződésből, akkor nem.

tegnap 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!