Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztatok, randiznátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztatok, randiznátok olyannal aki bizalmatlan?

Figyelt kérdés
2x randiztunk. Sokat csalódott már az életben gondolom azért bizalmatlan. Az a baj nem hiszi, hitte el amit mondok, mondtam neki. Én is sokat csalódtam de én azért nem így állok hozzá a másikhoz. Pl nem hiszi el hogy mással nem ismerkedek, megkérdezi hogy ismerkedek e mással mikor már mondtam neki mással nem ismerkedek. Nagyon tetszik, én is nagyon tetszek neki, van kémia, ő is mondta. Mit gondoltok erről az egészről?
okt. 27. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

Nekem 2 exem volt már beteg kontrollmániás állat".

Manapság már ismerkedésnél cseten mikor barki is kezdi ezeket hogy biztos mással is csetelek, aztán megspékeli olyanokkal is hogy őt csalta az exe meg kontrollálta azt is, nekem már helybol el is megy a kedvem az újabb baromtól.

Már a legkisebb ilyenekre is ugrok.

Volt akit azért tiltottam le mert mikor azt mondtam teloba hogy mennék aludni még megsértődött meg baja volt hogy letenném a telefont és szabalyosan vita is lett ebből, még magyarázkodnom kellett hogy aludnék es mehettem idegesen aludni. Hát ahogy letettük es le is tiltottam helybol.

Exek voltak ilyenek hogy nem tehetem le a telot akkkr van vége a beszelgetésnek csak ha ő teszi le minden lercemrol be kellett számolnom nem hitte el hogy aludni megyek óránként hivott ellenőrizni!ha szidott a teloba köteles voltam végighallgatni is. Ha kinyomtam akkor megkeresett személyesen és tamadott meg minden.

Na amikor elkezdi néha egy két csetes ezeket hogy húzza az egészet es le se lehet vele tenni a telot én már csak ennyitol is rosszul vagyok hogy hagyjon engem békén.

okt. 27. 13:55
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Nem.

Nekem nincs energiám ingyen pszichológust játszani, és a leendő párom múltbéli traumát gyógyítgatni.

Ha a kapcsolat során merül fel valamilyen probléma, azt nyilván közösen megoldjuk, de hadd ne úgy kezdjük az egészet, hogy neki máris van valami baja...

okt. 27. 14:14
 3/6 anonim ***** válasza:
54%

Am az nekem eleve redflag ha vmelyik nő mást keresett mellette meg inkabb le is lépett tőle. Amikor egy pasi a csalódásairol beszél azért engem elgondolkodtat hogy egy nő ugyan miért dobta valojában.

Es ha ennek ellenére nyitott is maradok a másikra akkor megtudom majd ezt a miérteket amikor én dobom..

okt. 27. 14:18
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

"Sokat csalódott már az életben"

Te leszel a következő, akiről majd ezt mondja.

okt. 27. 15:26
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
Az önbizalom a legelső, ami vonz egy másik emberben 😃 rá se nézek az ilyen bizalmatlan nyomikra. Én is megküzdöttem a magam útját, már elvárom másoktól is, hogy kész emberek legyenek. Ne rajtam akarjon felkapaszkodni senki se.
okt. 27. 19:25
 6/6 A kérdező kommentje:

És ha megváltozik? Mondtam neki hogy így nem lesz jó. Azt mondta sajnálja, igazam van,

elnézést kér, szégyelli magát.

okt. 30. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!