Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy nő bizalmatlan volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő bizalmatlan volt veletek, arra általában adtatok okot? Vagy elismerték, hogy okkal bizalmatlan?

Figyelt kérdés
Vagy volt, hogy igazából ok nélkül volt az, de a körülmények arra mutattak egy külső szemlélő számára is, hogy bizalmatlan legyen?

2021. márc. 28. 11:58
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Persze. Az egyik ok, hogy férfinak születtem, a másik meg hogy mindenhol baltásgyilkossal, zsákosemberrel, pszichopatával, alkoholistával, fuckboyokkal riogatják a népet, így ebből a pozícióból indul az ember az esetek bő 80%-ban.
2021. márc. 28. 12:35
 2/10 Lucaszek96 ***** válasza:
100%
Persze,közöltem a múltam hogy miket tettem korábban csak hogy nyiltlapokkal játszak és őszintén kezdjek bele. majd felbukkant egy régebbi exem aki velem akart lenni én vele nem elkezdte kavarni a szart és az lett a vége hogy nem nekem hittek:D sőt meg se kérdeztek engem lol
2021. márc. 28. 12:37
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
a bizalmatlanság nem ok nélkül alakul ki
2021. márc. 28. 13:23
 4/10 anonim ***** válasza:

Aki féltékeny és fogékony erre, az nagyon könnyen tud találni bizalmatlanságra okot adó dolgokat.

Volt kolléganővel összefutottunk egy pillanatra: "nagyon úgy mosolygott rád volt kolléganőd, mintha több is lett volna (vagy lehetne) köztetek!"

"Kik ezek a női nevek a teló kontaktlistában és milyen kapcsolatban vagy velük?" (nem gondoltam, hogy egy párkapcsolat miatt a több mint 25 éve ismert gyerekkori ismerősöket "ki kell törölni", "le kell tiltani".

Nem szerveztem senkivel találkozót úgy hogy ne tudott volna erről, meg egyébként se, egy találkozás volt, amire jött ő is.

2021. márc. 28. 13:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"a bizalmatlanság nem ok nélkül alakul ki"

Nem ilyen egyszerű ez. Ha éppen nem talál semmit aki féltékeny, akkor jön a "furán nézett rád", "ennek te tetszel", "ki volt ez aki köszönt és milyen kacér volt" stb.

2021. márc. 28. 13:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem nem adtam rá okot. Az exei adtak rá okot, meg önmaga viselkedéséséből indul ki, amit ő maga csinál akkor amikor valami történik.
2021. márc. 28. 14:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy létezik ok nélküli bizalmatlanság, maximum óvatosság.

Az agyunkba mélyen beleépült a képesség, hogy felismerje a sémákat, márpedig ha egy nőnek negatív tapasztalatai vannak bizonyos számú férfival, akkor onnantól óvatosabb lesz. Ugye közismert tény, hogy csak olyan emberek nem tanulnak a korábbi hibáikból, akiknek valami baj van az agyával.

Ha életed során megharap pár kutya, akkor egy idő után bolond lennél, ha minden egyes kutyához rögtön tárt karokkal rohannál, mondván, hogy "d-d-de nem minden kutya harap!!!". Nem; jobb, ha időt hagysz neki arra, hogy megmutassa, hogy is viselkedik, és csak aztán mehet a simogatás.

2021. márc. 28. 14:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Az ilyenekkel egy kapcsolatot el lehet rontani, mindig a "ki volt az", "esetleg ahogy nézett/ahogy mosolygott/amit írt, azt lehet úgy is érteni, hogy..." stb.

Női munkatárs akkor ne írjon férfi kollégának SMS üzit, hogy "holnap az értekezlet negyedórával korábban kezdődik", mert ebből a férfi párja azt következteti ki: "hohó, ez a titkos üzenet arra, hogy előbb gyere hogy együtt lehessünk" stb...

Bármibe bele lehet látni bármit, mert aki féltékeny, a saját gondolatait, aggodalmait vetíti bele mindenbe.

2021. márc. 28. 14:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha valaki első párkapcsolatában is olyan gyanakvó volt, mintha csomó párkapcsolat lett volna mögötte, akkor ez róla szól.

Nem feltétlenül kell, hogy történjenek dolgok, amelyek kiváltanak ilyet.

2021. márc. 28. 14:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A legeslegjobb az, amikor az illető félreért valamit, kétségbeesik, gyanakodni kezd, a problémát nem párjával, hanem barátnőivel, meg hozzátartozóival beszéli meg. Miután csak az ő kétségbeesett gondolatait tényként közölve előadta mindenkinek (melyekről azt sem tudta, igazak -e, mert nem párjával beszélt) és jól megmondták neki a barátnők/hozzátartozók a véleményüket az ő tényként nekik előadott, képzelt gondolatairól, e véleményekkel felvértezve beszél párjával.
2021. márc. 28. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!