Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire esik rosszul egy férfinak, ha azt látja, hogy bizalmatlan vagyok?
Persze úgy gondolom, hogy van rá okom. Röviden a 3. randink is lemondta, arra való hivatkozással, hogy rengeteg a munkája és becsúszott egy projekt, amivel hétvégén is foglalkoznia kell.
Próbálok megértő lenni, de...
Őszintén szólva, azt gondolom, hogy van valakije. Már abból is ezt gondolom, hogy megadtam a számom, de Ő nem adta meg az övét. És igazából fel sem hívott soha, csak csetelünk, ami engem eléggé zavar. És általában hétvégén vagy nagyon este, mondjuk 8 után nem kapok választ a csetes üzeneteimre. Mindig hétköznap munkaidőben.... Szóval... Persze tagadja, hogy lenne barátnője, de én nehezen tudom elhinni ezt. Én is szingli vagyok és pont ez az, hogy én is inkább este vagy hétvégén érek rá
Házas pasival ismerkedsz.
Mi a kérdés?
1-esnél a pont!
Este 8 után nem tud elvonulni, mert otthon van az asszonnyal. Munkaidőben biztonságos messzeségben van az asszony.
Amúgy a 3 lemondott randi (gondolom, még egyszer sem találkoztatok) minden más indok nélkül is nálam azt jelentené, hogy befejeztem vele mindent.
Csak kérdezem igy az okosaktól is h dolgoztatok ti már nagyon sokat? De ugy igazán. Amikor este hazaestek és örültök h éltek és mindenki hagyjon békén h magatokkal foglalkozhassatok?
Amikor annyi a munka h abszolut eszetekben sincs h ezt a csajt nem hivtam fel bakker? Nyilvánvalóan mi más lenne ha nem házas ugye? Idegesitően egyszerűek vagytok
3-ra:
Ja, nagyon sokat dolgozik, este 8 után csetelni vagy telefonálni sincs ereje, hétvégén is dolgozik..... de pont munkaidőben (hétköznap napközben) ráér válaszolni.
Nagggggyon életszerű ám!
Tudod, ha valami kicsi, sárga, pelyhes és úgy csipog, mint egy csibe, az legtöbbször azt jelenti, hogy az egy csibe. Az élet bizony ilyen egyszerű!
Egyszerű levezetés:
Lemondott három randit- vagy nem volt rá ideje mert a párja vele volt, vagy csak így akarta fenttartani az érdeklődésed és tudta h nem fog ráérni.
Munkaidőben ír- ilyenkor nincs vele az asszony.
8 után nem ír- Igen, nem ír. Azért, mert 8ra mindenkinek otthon kell lennie, akinek nincs papírja. Tehát a párja otthon van, és nem tud írni.
Hétvégén nem keres- mert szintén a párjával van. Valszeg jól is érzi magát. Ha nagyon akarna valamit megoldaná valahogy h írjon neked.
Nem tudod a számát- mert akkor kereshetnéd és lebukhatna h tilosban jár.
Bármennyi és bármilyen munkám is lenne nem mondanék le egy randit, ha tényleg érdekel a másik.
Abszolút indokolt a bizalmatlanság. Vagy van valakije, vagy nem érdekled igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!