Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet olyan embert meghódítani, aki lelkileg sérült, bizalmatlan, önző, képtelen kimutatni a szeretetet és a saját világában él és sokkal rosszabb anyagi körülmények között van és emiatt bizonytalan plusz a családja sem szereti?
Ha jót akarsz magadbak, sehogy. Volt ilyen párom, végtelenül önző és egyben elesett volt. Érzelmileg teljesen kizsákmányolt, tönkretett és a végén ő hagyott el, mondván, hogy ő most nem képes egy komoly párkapcsolatra.
Menekülj
A kulcsszavak azok: Önző, nem képes kimutatni a szeretetét.
Ha nem képes valaki szeretni, akkor ő sem érdemli meg hogy bárki is szeresse. Az ilyennek sose legyen társa.
Sehogy. Egy ilyen ember sose lesz olyan szerelmes, hogy fusson utánad. Jó esetben eltűri a rajongásod, rosszabb esetben elvárja. De egy jó szót nem fogsz tőle kapni.
Inkább azon törd a fejed, hogy neked milyen lelkivilágod van, ha egy ilyen semmire se alkalmas, alja hulladék után futsz.
sehogy. Miért akarsz egy életképtelen embert meghódítani?
Neki egy pszichológus kellene nem pedig párkapcsolat.
Az előzővel egyet értek annyiból, hogy ha valóban önző a kérdező által felvetett illető, akkor az az egy tényező önmagában komoly problémaforrás lehet.
Egész huszonéves koromban játszottam a mentőangyal szerepét -holott én magam se voltam sose könnyű helyzetben-, mártír voltam több szempontból is. De azóta kikupálódtam, rájöttem 30 körül, hogy az optimum kicsit arrébb van. Egy egészséges szintű önzésre mindenkinek szüksége van, nekem is.
De nem a tényleges önzésre.
Biztos, hogy önző? Miben nyilvánul meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!