Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez? Első randiig semmilyen elérhetőségét nem adja meg?
Se Facebook chat, se Skype, se viber, se telefonszám.
És úgy gondolja, hogy a tali napján majd rám ír badoon és mindent azon keresztül fogunk bonyolítani. Ha valaki ennyire bizalmatlan, az minek ismerkedik neten?
Őszintén szólva ha nekem szimpatikus lenne az a személy adnák neki elérhetőséget.
23F
1. Te se vagy normális. Mi az, hogy "joga van hozzá"? Senki nem mondta, hogy nincs.
Nem tudom hány emberrel randiztál az életben, de én kb 100 nővel és abból 4-5 volt, aki a telefonszámát sem adta meg a randi előtt. És nem azt mondom 100 nővel voltam, csak hogy randim kb ennyivel volt és ők aztán tényleg minden fajta voltak.
Ilyeneket 10-ből 1 ember se csinál átlagban, mint a kérdező randipartnere.
"Ha valaki ennyire bizalmatlan, az minek ismerkedik neten?"
Mert a sok buta liba, simán elhajtja a srácokat, ha azok az életben oda mernek menni hozzájuk. Sok nyomorék nő csak a neten mer kant fogni.
Ő a lány ugye?
Általában aki nem ad elérhetőséget az garantáltan nem lesz ott a randin, beszéljetek meg vmit aztán csinálj vmi mást, hirtelen le leszel tiltva tali előtt 5 perccel vagy 1 órával, majd figyeld meg.
szerintem nincs ezzel baj, nekem is volt mar igy randim, hogy csak az appon beszeltunk. miben zavar? semmiben. ha jol sikerul a randi, elobb utobb ugyis atmentek mas platformra, ha meg nem sikerul jol, akkor legalabb nem kinos utana torolgetni/tiltogatni a masikat.
mondjuk en szeretem randi elott mashol is lecsekkolni az illetot, plane ha csak 2-3 kep van rola a tarskereson, de nem fogom eroltetni, hogy adja meg pl. a facebookjat. de ez ritka, hogy valaki nem ad meg mas elerhetoseget, de engem 1. randiig nem zavar. utana mar igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!