Hol tudok panaszt tenni egy étteremmel kapcsolatban ha nem találok semmilyen elérhetőséget a főnökhöz?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A napokban rendeltünk egy török étteremből ennivalót, nem is kis mennysèget, mivel sokan voltunk. Sem a kiszállítással, sem a mennyiséggel, sem pedig az étel minőségèvel nem voltunk megelégedve (volt egy adag, amiben hiába kerestük a húst, nem találtuk). Amikor felhívtuk őket telefonon, minősìthetetlen hangon beszèlt velünk a kiszolgáló és ránk csapta a telefont.
Viszont hiába kerestem a neten e-mailes elérhetőséget vagy egy telefonszámot, nem találtam, "nem létezik".
Facebook oldaluk ugyan van, de nem vagyok fent facebookon, ìgy az kilőve. Valaki tudja, hogy hova fordulhatok ilyen esetben?
2016. dec. 5. 12:06
1/4 anonim válasza:
Fogyasztóvédelem. De szerintem az is elég ha ezzel megfenyegeted őke.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2016. dec. 5. 12:38
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, ez a bajom nekem is. Ès nem vagyok egy unatkozó, bosszúálló idióta akinek ez okoz örömet, de ez annyira felhúzott agyilag, hogy nem akarom annyiban hagyni.
2016. dec. 5. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!