Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál olyannal, akinek megveted/lenézed a munkáját?
Tehát, nagyon könnyen egy hullámhosszon voltatok azonnal, elsőre is órákon át beszélgettetek (egy bulin lettetek bemutatva). Megvan a kémia, a vonzalom is. Művelt és okos, de nem az a típus, aki magát túlságosan komolyan veszi, mert közben vicces, humoros is.
De a munkája olyasmi, ami nekem furcsa, taszító kicsit.
Kérdés mit értesz NER alatt. Fidesz-közeli tulajdonosú cégben dolgozik? (Egy mezei 4IG, BB,MKB->MBH, vagy Gránit banki dolgozónak pl. nem sok köze van a NER-hez.) Minisztériumban, állami hivatalban dolgozik szakmai területen?
A fentiek egyike se lenne kizáró ok nálam, ha nem politikai elvakultság vezérli, amit esetleg még rám is akarna "kényszeríteni".
Közben a 12-es válaszodból is erre következtettem, nem az a mezei szint a "minél többet kiszedni" amire a közben írt 13-asban gondoltam.
Azokon a szinteken nem lehet tartósan nem idomulni a központi akarathoz, ha egy ideig tud is "kettős játékot játszani" előbb-utóbb rosszul jár.
Hogy a kérdásre válaszoljak: nálam minden valószínűság szerint OFF-os lenne ennyi alapján, konkrétumokat meg nyilván okkal nem osztasz meg.
Húha.
Akkor vagy megváltozna a véleményem erről a munkáról vagy nem tudnék vonzalmat érezni iránta.
Szerintem inkább az lenne, hogy más megvilágításba kerülne számomra az a foglalkozás és elfogadnám. Vagy ha tényleg nagyon olyan valami, amit kizárt hogy elfogadnék, akkor azzal magát az embert nem tudnám elfogadni.
Amivel egész nap foglalkozunk az a lényünk része. Nem hinném, hogy lehetséges pusztán a pénzért csinálni valamit, úgy, hogy ne legyen semmi hatása ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!