Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Online ismerkedés esetén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online ismerkedés esetén mikről szoktatok beszélgetni, ha az alapokat tud-játok egymásról?

Figyelt kérdés

Ismerem az illetőt régebbről (nem annyira jól, de ismerősök voltunk), de nem igazán tudom, miről beszélgessünk, pedig nem vagyok egy kuka ember, élőben sokat tudok pofázni és a barátaimmal chatelni is tudok normálisan. Inkább azt nem tudom, mit “illik”, amúgy lennének kérdéseim, de eleve frusztrál a chatben, hogy nem látom az arcát a másiknak, így nem tudom a reakciókat és aszerint variálni. Ez ugye a barátaimmal nem probléma, mert őket ismerem annyira, hogy mik a határok, mire mit reagálnak, és frusztrál kicsit, hogy úgy érzem, vissza kell fognom magamat. (Pedig ez sincs élőben, ott totál laza vagyok.)

Vagy ne foglalkozzak ezzel, csak írjam amit akarok, maximum lekopik? :D Ti hogyan chateltek idegenekkel?

dec. 28. 20:38
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, találkozni most nem aktuális egy darabig, mert kicsit beteg vagyok. :)
dec. 28. 20:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ami eszembe jut és ha egy hullámhosszon vagyunk akkor nincs gond.
dec. 28. 20:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Arról írj, ami történik veled napközben. Kérdezgesd a terveiröl, te is beszélj a sajátjaidról. Mik történtek vele/veled az életben, stb.
dec. 28. 21:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Beszéljetek videóhívásban akkor, ott látod milyen fejet vág:)
dec. 29. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!