Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? ( kép lent)
Külső:
-szőke haj
-kék szem
-163 cm magas
-60 kg
Belső:
-alapvetően kedves vagyok
-megértő
-rendes
-félénk
FIÚK!járnátok egy ilyen lánnyal?
igy összekapni -.-
egyiknek nem kelllene sertő dolgokat irni,mint pl. ,,lofejő,,
a masiknak meg nem kellene ilyen lobbanekonynak lennie.
az egyik 19 ,a masik egy hijan 20.
amőgymeg szerintem átlagos vagy. én a helyedben a szabadidőmet nem azzal tölteném,h önbizalomtréninget probaljak abbol csinalni,h felrakom a képet. na de jogosan gondolod,h semmi közöm hozza:)
nem megbantani szeretnelek azzal,h ne ilyenekkel foglalkozz,hanem elvezd,h tini vagy,hanem csak elmondom a véleményem.
bocs,ha megsertettelek!
:)
Szerintem nagyon jól nézel ki és járnék olyan lánnyal mint te.:)
A többi válaszolóval ne foglalkozz, sok a rosszindulatú ember.
20F
Persze, barátnőd írta ki a masztizós kérdést. :D Perszeeeeee. Inkább menj, gyakorolj!
Nem vagy csúnya, csak még kislány vagy, és a kérdéseid alapján elég kis libuska. De ez még később változhat.
Nem kell.. elhinned.
:)
de nem én irtam ki!
Köszönömszépen!
Igazad van:)
Basszus, H4x0r, Saten, ha tudtam volna, hogy ide is járok, eskü itt tölteném a full időm :D
Csajszi, te pedig nem vagy rossz, de ahogyan testépítő kollegáim, én sem vagyok se türelmetlen, sem érett egy hosszú kapcsolatra :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!