Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom vagy tényleg nem volt szép húzás a pasitól?
#60: Ejnye, ejnye! Hát szabad ilyen neveletlenül reagálni egy ilyen fórumon? Végül is mi abban a bátorság, ha valaki itt durvul?
Tudod, már a kérdést se kellett volna kiírnod, ha ott a tó parton van annyi eszed vagy annyi bátorságod, esetleg annyi intelligenciád, hogy szépen udvariasan meg tudd fogalmazni: 'Megéheztem, beülhetnénk már valahová enni?'
Kérdező! A helyedben inkább elgondolkodnék az itt kapott sok-sok válaszon. Minden egyes hozzászólásoddal csak még nagyobb 🤡-ot csinálsz magadból.
Máskor ne játszd a sértődött kislányt, hanem kommunikálj felnőtt ember módjára. Nagyon nehéz eset vagy! Nem tudom, hogy ki lesz az a szerencsétlen figura, aki majd összejön veled, de egy biztos: jól megfogja szívni!
Ne foglalkozz Az itteni többséggel.
Szerintem örült hogy nem került pénzébe a randi.
43 éves vagyok, van már elég tapasztalatom.
Ha nem is éhes a másik, még mindig meghívhatom egy kávéra, üdítőre, egy szelet süteményre, pláne ha tetszik a másik és meg akarom hódítani.
Tajparaszt a pasi és ezen nem tudsz változtatni.
Én nem találkoznék többet vele semmiképp.
Nem olyan nagyon nehéz kiszürni a sz@revő pasikat.
Nekem hónapokig üres kézzel jött randira a pali, és egy szelet csokira sem tellett neki.
Persze itt a válaszoló learanyásóztak, meg azt tanácsolták hogy mondjam meg neki hogy nekem jólesne egy csoki v egy szál virág.
Nem baj, a férjemnek nem kellett mondani, magától tudta. Milyen érdekes.
#63#64
Az életkor csak egy szám és nem sok köze van a tapasztalathoz- pl. ha megnézzük a válaszodat...
Elég gáz is lenne, ha egy férfi minden POTENCIÁLIS barátnőnek fizetné a habzsi dőzsit. A csaj jól bezabál, aztán közli, hogy "jaj bocsika, nem téged kereslek".
Vannak sóher pasik ez tény, ahogy nőknél is akad ilyen. Szerintem egyáltalán nem köteles mindent a férfi állni. Főleg amíg csak ismerkednek. Mostanra már ott tartunk, hogy a pasi egész randin lesse, hogy na vajon mikor éhezik meg a csaj, mert azt ki kell találni, a csaj nem mer szólni.
🚩Persze itt a válaszoló learanyásóztak, meg azt tanácsolták hogy mondjam meg neki hogy nekem jólesne egy csoki v egy szál virág.🚩
Első randira csoki meg virág...🤣🤣🤣
Inkább maradj szépen csendben. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!