Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túlreagálom vagy tényleg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom vagy tényleg nem volt szép húzás a pasitól?

Figyelt kérdés
Elhívott kajálni. Ertem jött, elvitt egy szép tóhoz, akkor megkérdezte éhes vagyok-e? Mivel még randi elején voltunk mondtam neki, hogy később. Aztán 2 óra múlva se vitt enni. Végül hazavitt de nem kapott csókot.
okt. 14. 15:51
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 Grizesteszta ***** válasza:
100%

#60: Ejnye, ejnye! Hát szabad ilyen neveletlenül reagálni egy ilyen fórumon? Végül is mi abban a bátorság, ha valaki itt durvul?

Tudod, már a kérdést se kellett volna kiírnod, ha ott a tó parton van annyi eszed vagy annyi bátorságod, esetleg annyi intelligenciád, hogy szépen udvariasan meg tudd fogalmazni: 'Megéheztem, beülhetnénk már valahová enni?'

okt. 17. 14:27
 62/66 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! A helyedben inkább elgondolkodnék az itt kapott sok-sok válaszon. Minden egyes hozzászólásoddal csak még nagyobb 🤡-ot csinálsz magadból.

Máskor ne játszd a sértődött kislányt, hanem kommunikálj felnőtt ember módjára. Nagyon nehéz eset vagy! Nem tudom, hogy ki lesz az a szerencsétlen figura, aki majd összejön veled, de egy biztos: jól megfogja szívni!

okt. 17. 14:35
 63/66 anonim ***** válasza:
0%

Ne foglalkozz Az itteni többséggel.

Szerintem örült hogy nem került pénzébe a randi.

43 éves vagyok, van már elég tapasztalatom.

Ha nem is éhes a másik, még mindig meghívhatom egy kávéra, üdítőre, egy szelet süteményre, pláne ha tetszik a másik és meg akarom hódítani.

Tajparaszt a pasi és ezen nem tudsz változtatni.

Én nem találkoznék többet vele semmiképp.

Nem olyan nagyon nehéz kiszürni a sz@revő pasikat.

okt. 21. 23:28
 64/66 anonim ***** válasza:
0%

Nekem hónapokig üres kézzel jött randira a pali, és egy szelet csokira sem tellett neki.

Persze itt a válaszoló learanyásóztak, meg azt tanácsolták hogy mondjam meg neki hogy nekem jólesne egy csoki v egy szál virág.

Nem baj, a férjemnek nem kellett mondani, magától tudta. Milyen érdekes.

okt. 21. 23:31
 65/66 anonim ***** válasza:
100%

#63#64

Az életkor csak egy szám és nem sok köze van a tapasztalathoz- pl. ha megnézzük a válaszodat...

Elég gáz is lenne, ha egy férfi minden POTENCIÁLIS barátnőnek fizetné a habzsi dőzsit. A csaj jól bezabál, aztán közli, hogy "jaj bocsika, nem téged kereslek".

Vannak sóher pasik ez tény, ahogy nőknél is akad ilyen. Szerintem egyáltalán nem köteles mindent a férfi állni. Főleg amíg csak ismerkednek. Mostanra már ott tartunk, hogy a pasi egész randin lesse, hogy na vajon mikor éhezik meg a csaj, mert azt ki kell találni, a csaj nem mer szólni.

🚩Persze itt a válaszoló learanyásóztak, meg azt tanácsolták hogy mondjam meg neki hogy nekem jólesne egy csoki v egy szál virág.🚩

Első randira csoki meg virág...🤣🤣🤣

Inkább maradj szépen csendben. 😉

okt. 22. 07:58
 66/66 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a legszánalmasabb az az, amikor benyögi hogy nőként milyen nehéz ismerkedni, amikor konkrétan arról megy a cirkusz, hogy nem kaptál ingyen kaját, a helyetted leszervezett randi mellé. Férfiként az ilyesmi elképzelhetetlen. Meg mi az hogy csoki meg virág? A fél hűtőt ne hozza ide az első randira? Ezek vagy trollok vagy tényleg nem tudnak jó dolgukban mit csinálni. Az első randiról beszélünk, még egy közös kajálás is túlzás egy ilyen alkalomra, de látom egyeseknek hatalmas nagy probléma hogy nem lehet ingyért zabálni. Legalább az alapvető dolgokkal legyetek tisztában.
okt. 22. 08:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!