Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, akit jobbra húztok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akit jobbra húztok Tinderen, azok tényleg érdekeseknek tűnnek számotokra, vagy csak mindenkit jobbra húztok mérlegelés nélkül?

Figyelt kérdés

#nők #húzás #Tinder #jobbra húzás
2018. márc. 5. 22:47
 1/10 anonim ***** válasza:
28%

Pont a múltkor láttam talán Tibi Atyán egy olyan posztot, hogy: "Amikor a szüleid arról kérdeznek, hogyan ismerted meg a barátnődet, de te nem akarod nekik elmondani, hogy véletlen sz.rás közben jobbra húztad a Tinderen."

Komolyra fordítva a szót. Én ott ismertem meg a barátomat, már 2 éve együtt vagyunk. Nyilván volt olyan, hogy aki nem nagyon jött be, csak pl "elment", vagy ilyesmi, jobbra húztam, mert beszélgetni akartam, stb.. de ha mégis match van és elkezdtek beszélgetni, abból levehető, hogy tényleg tetszel-e neki, vagy csak unaloműzés vagy számára.

23N

2018. márc. 5. 22:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A múltkor még az volt a baj, hogy nem húznak soha senkit jobbra, most meg az a baj, hogy mindenkit jobbra húznak mérlegelés nélkül. Ti naponta feldobtok egy érmét hogy eldöntsétek, hogy aznap mi miatt fogtok panaszkodni?
2018. márc. 5. 22:53
 3/10 A kérdező kommentje:
#2: Miért kell így támadni? Nem beszéltem össze a GyakoriKérdések többi résztvevőjével, ha erre gondolsz...
2018. márc. 5. 23:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy sok ugyanolyan kérdés van, vagy épp hasonlót kérdez meg egy nap 3 ember.
2018. márc. 5. 23:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Valaki majd csak ír, hogy nehogy már a csajnak kelljen...
2018. márc. 5. 23:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek többsége azt húzza jobbra, aki jól néz ki. Volt pár felmérés netes társkeresőkről és mindenhol a többség a kép alapján döntött.

A másik eset, amikor valaki unatkozik, ezért egy csomó embert behúz, hogy elszórakoztassák.

2018. márc. 6. 01:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan lány nincs, aki mindenkit mérlegelés nélkül jobbra húzna, vagy ha van ilyen, nagyon elenyésző a számuk. Legalábbis akkor nekem több lenne a "match-em" (a mostani 3-4 havonta 1-nél)...
2018. márc. 6. 08:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy ez a pasiknál van, eddig pasiknál olvastam errõl több alkalommal, hogy mindenkit jobbra húznak s aztán ráncolják a homlokukat azon, hogy milyen kevesen viszonozzák. Egyszer volt ilyen tinderes match-em is, a pasi bevallotta, hogy csak azért húzogat jobbra mást, meg megnézze, hogy viszonozzák-exD Nem tudom, hogy ez nõknél mennyire jellemzõ, én nem szoktam így, inkább megválogatom.
2018. márc. 6. 09:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt húzom jobbra, aki kicsit is tetszik, vagy vonzónak tartom külsőre (és a képei alapján nem egy retard, aki feszít, mint pók a lucernásban, stb). Utána már csak azzal tudja elcseszni, ha sablonozik meg fáraszt a hülyeségeivel, a külsőn, mint szűrő, átment.
2018. márc. 6. 17:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem. Az az egy, akit jobbra húzok, az nem olyan gáz,mint a többi 99.
2018. márc. 7. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!