Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túlreagálom vagy tényleg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom vagy tényleg nem volt szép húzás a pasitól?

Figyelt kérdés
Elhívott kajálni. Ertem jött, elvitt egy szép tóhoz, akkor megkérdezte éhes vagyok-e? Mivel még randi elején voltunk mondtam neki, hogy később. Aztán 2 óra múlva se vitt enni. Végül hazavitt de nem kapott csókot.
okt. 14. 15:51
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
87%

Húú, az ilyenektől mentsen meg a sors!

Te pocskondiázod őt, közben meg hazudtál, és játszmáztál?

Egyrészt: ha tényleg annyira éhes lettél volna, akkor nem kellett volna elutasítanod az evés lehetőségét.

Másrészt: az ugye megvan, hogy a másik fél nem gondolatolvasó, és a szádat beszédre is lehet ám használni? Nem haltál volna bele, ha egy óra múlva megemlítetted volna, hogy "ha gondolod, most már mehetnénk enni, mert éhes vagyok".

okt. 15. 22:51
 42/66 anonim ***** válasza:
58%

"a megbízhatóság"

Ő megbízható.

Te meg hazug vagy.

Szerintem ne folytassátok, szerencsétlen srác ennél jobbat érdemel.

okt. 15. 22:53
 43/66 anonim ***** válasza:
87%

"Igen, kb. 1 óra múlva ehetünk"

Akkor talán ezt kellett volna mondanod neki.

A dedós meg az, aki mond valamit, és bevágja a durcit, ha a másik azt elfogadja.

okt. 15. 22:57
 44/66 A kérdező kommentje:
Itt mindenki milyen ingerlékeny! Nem túl vonzó tulajdonság...
okt. 16. 02:59
 45/66 Grizesteszta ***** válasza:
100%
#44: Je, erdekes! En nem erzem az ittenieket ingelekenynek. Biztos, hogy keszsegszinten beszeled a magyart? Dedos, ingerlekeny, kesobb, megbizhato- tutira azt mondod mindig, amit ki szeretnel fejezni?
okt. 16. 03:09
 46/66 anonim ***** válasza:
100%
34# hozzászólás alapján kiállítom a hányingertanuítványt a kedves kérdezőnk felé. Még ő dedózza a hizzászólókat...
okt. 16. 07:43
 47/66 anonim ***** válasza:
100%
Jó reggelt Kérdező! Ugye reggeliztél már? Nem vagy éhes?
okt. 16. 08:16
 48/66 anonim ***** válasza:
100%

Én elhalasztást írtam, de jól írtam azt is, gondolatolvasást vársz el, mert a később nem egyenlő a kb. 1 órával.

„Én tiszteltem meg azzal, hogy nem nyafogtam, hogy naaaa viszel már kajálni???”

Szerinted csak így lehet megkérdezni, pláne, hogy te mondtál később választ? Írtak már többen alternatívát, amivel normális, felnőtt ember, és nem kisgyerek módjára tudtad volna közölni vele, hogy megéheztél.

okt. 16. 08:50
 49/66 A kérdező kommentje:
Befgnátok légyszí? Köszike;)
okt. 16. 11:29
 50/66 Grizesteszta ***** válasza:
76%
#49: Hat te kerdeztel, csak valaszolunk neked:) De ha mar mindent tudsz, akkor egyszeruen csak ne olvass tovabb es kesz! De hogy meg ezt is el kelljen magyarazni:)
okt. 16. 11:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!