Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom vagy tényleg nem volt szép húzás a pasitól?
Húú, az ilyenektől mentsen meg a sors!
Te pocskondiázod őt, közben meg hazudtál, és játszmáztál?
Egyrészt: ha tényleg annyira éhes lettél volna, akkor nem kellett volna elutasítanod az evés lehetőségét.
Másrészt: az ugye megvan, hogy a másik fél nem gondolatolvasó, és a szádat beszédre is lehet ám használni? Nem haltál volna bele, ha egy óra múlva megemlítetted volna, hogy "ha gondolod, most már mehetnénk enni, mert éhes vagyok".
"a megbízhatóság"
Ő megbízható.
Te meg hazug vagy.
Szerintem ne folytassátok, szerencsétlen srác ennél jobbat érdemel.
"Igen, kb. 1 óra múlva ehetünk"
Akkor talán ezt kellett volna mondanod neki.
A dedós meg az, aki mond valamit, és bevágja a durcit, ha a másik azt elfogadja.
Én elhalasztást írtam, de jól írtam azt is, gondolatolvasást vársz el, mert a később nem egyenlő a kb. 1 órával.
„Én tiszteltem meg azzal, hogy nem nyafogtam, hogy naaaa viszel már kajálni???”
Szerinted csak így lehet megkérdezni, pláne, hogy te mondtál később választ? Írtak már többen alternatívát, amivel normális, felnőtt ember, és nem kisgyerek módjára tudtad volna közölni vele, hogy megéheztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!