Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemét húzás ez így ?
Figyelt kérdés
Újra randiztunk a volt barátnőmmel. Azt mondtam neki,nem tudok ígerni semmit,de azt igen,hogy nem tűnok el. Elég sok üzenetet írt és leszedalt vele. Egy hete nem válaszoltam neki semmire. Ez szemetseg így ?2021. szept. 25. 09:24
1/28 Only a man válasza:
Minek játszol vele, ha nem akarsz tőle semmit? Mindenkinek vannak érzései, hagyd békén inkább.
2/28 A kérdező kommentje:
Nem akartam bántani,csak túl sok volt
2021. szept. 25. 09:29
4/28 A kérdező kommentje:
Lehet az
2021. szept. 25. 09:31
5/28 A kérdező kommentje:
De nem bírtam elviselni,hogy állandóan írt nekem mindent
2021. szept. 25. 09:32
6/28 anonim válasza:
Akkor egyszerű. Drágám túl sok vagy, kérlek ne írj naponta 100 üzenetet, mert én magam sem tudom mit akarok.
7/28 anonim válasza:
Az exek nem véletlenul exek. Ezt miert felejti el mindenki.
8/28 A kérdező kommentje:
Azt írta, hogy bizonytalansagban tartom....
2021. szept. 25. 09:37
9/28 anonim válasza:
6#ilyennel már en is probalkoztam. De az ilyenek nem ertenek ebbol.
Süt róluk ha visszavesznek is az az eroszakos kaparás nyomulas.
10/28 A kérdező kommentje:
Na,mindegy, ez van akkor.
2021. szept. 25. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!