Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítok, azért hogy ne én legyek az, akit dobnak. Mennyire szemét húzás ez?
mindennapos gyakorlat a jellemtelen nők körében...talán le kellene néha ülni beszélgetni a másikkal...de az biztos fele ilyen egyszerű sem lenne, igaz?
24L
Szerintem elég szemét húzás. Ez az élet rendje, nem minden tart örökké, sajnos. Ha boldog vagy valakivel, akkor nem kellene kitenned, mert nem akarod, hogy ő dobjon ki... Sajnos, senki sem kerülheti el az ilyen csalódásokat, engem nem egyszer dobtak ki, mégis egy idő után újra talpra álltam, és belevágtam egy új kapcsolatba. Eddig csak egyszer szakítottam egy sráccal, de annak is megvolt a maga oka. Heverd ki ezt a félelmet, és utána kezdj új kapcsolatba.
25/N
"Egyszer szakítottak velem,és azóta csinálom ezt,mert nem akarom,hogy megbántsanak. "
akivel ez történik, az mindig kapaszkodik, és sosem ő az aki befejezi a kapcsolatot.
Úgy hogy kamuzol:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!