Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon szemét húzás vizsgaidőszak közepén szakítani? :S
1,5 éve vagyok együtt a barátommal, de bennem már elmúlt a szerelem, ő viszont még mindig nagyon szeret. Nem szeretném ha a szakítás miatt nem sikerülne neki, de viszont ha most nem teszem meg, biztos észreveszi h vmi nem stimmel...
Mit tegyek?
az én barátom a hatalmas horderejű vizsgáim közepén csalt meg
és így a vizsgára tudtam koncentreálni ezerrel, mert már őt nem kellett betábláznom
diploma után jóval esett le, hogy mekkora szemét ember, addig fel sem fogtam, csak vége és kész
Hát... nem könnyű helyzet. Elmondom az én tapasztalatom.
Én vizsgaidőszak kezdetén voltam, az egyik tárgyból kellett írni zh-t a félévközi jegyért. Mivel távkapcsolatban éltünk a barátommal, megbeszéltük, most én utazom hozzá. Pakoltam is magamnak kb. 5 napra való cuccot, fizikakönyvet, mondván, hogy akkor majd nála tanulok. Péntek este érkeztem, tök kedves volt, szombat reggel közölte, hogy vége (!!!).
Bömböltem, mint állat, persze ezek után akart a fene ott maradni nála még 5 napig. :D Úgyhogy mentem is vissza az első vonattal. Életemben nem aláztak még meg így.
Utána napokig csak sírtam, ültem a könyv felett, de még egy tök egyszerű példát se tudtam megoldani. A zh-ról már lemondtam, elmentem azért megnézni, milyen, kemény 2 pontot sikerült is szereznem. :D
Eltelt aztán pár hét, átgondoltam magamban a dolgokat, és kezdtem rádöbbenni, mekkora s*ggfej volt az exem. A fizika pótzéhát pedig megírtam tök jóra.
Tanulság? Szerintem nem valami szép dolog vizsgaidőszak kellős közepén szakítani. De hangsúlyozom, ez egyénfüggő. Engem nagyon megviselt, főleg a tahó mód, ahogy a kedves exem tette.
De ki tudja, lehet, valakinél meg működik az, hogy úgymond tanulásba fojtja a bánatát. Nekem nem jött be akkor, de lehet, hogy valakinél működik.
Szóval nem tudom, Te ismered a barátod, mennyire érzékeny. Ha eléggé, akkor szerintem várj egy kicsit ezzel a szakítással.
Sok szerencsét a döntéshez!
köszönöm a válaszokat ( a normálisabb felének)
tegnap este vége lett! észrevette h vmi baj van és megérezte h én már nem szeretem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!