Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ember vagyok? Szemét dolgot tettem?
2 hónapja megismertem egy lányt, összejöttünk, de nem szerelemből, hanem próbáltuk megismerni egymást stb. Ő időközben szerelmes lett belé, de én csak megszerettem. De próbáltam szerelmes lenni, és tetszett, hogy ennyire szeret, és sajnos hitegettem is, hogy összeköltözés, gyerek stb.
De átgondoltam, és inkább szakítottam vele, pedig szeret, de ő járna rosszul, pedig sajnálom a dolgot, mert nagyon vonzódom hozzá, és szeretek vele lenni.
Csak sajnos az a baj velem, hogy ha valaki nagyon szeret, az nem kell, és mindig az után futok, aki lesz*r magyarul.
Félek, hogy képtelen vagyok a párkapcsolatra...
jaja... korrekt volt... Bár 2 hónap után ne beszéljen az ember összeköltözésről, és közös gyerekről... Én meg ne prédikáljak ilyet...
amit meg valaki fentebb írt, hogy legyetek barátok... Inkább ne... Az csak ártana neki, mert csak tovább reménykedne...
Én is voltam hasonló helyzetben, csak egy hónap után. Egyszerüen nem tudtam beleszeretni és éreztem, hogy nem is fogok. Ö már nagy távlatokban gondolkodott és igen volt ami zavart, például, hogy számon tartott a második hét után és nem tudta elviselni a 2 éves unokaöcsémmel való kivételesen jó kapcsolatomat(sokat vagyok a gyerekkel).
Megmondtam neki, hogy ennek semmi értelme és nem látom értelmét tovább gyepálni a dolgot, mert Neki sem lesz jobb és Nekem sem.
Elhordott mindennek, de csak a düh beszélt belöle, talán belátta azóta.
Egyszóval korrekt voltál, amiért nem folytattad a dolgot és nem használad ki.
Majd rájön Ö is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!