Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagy gáz ha az elsőnél épphogy...

Nagy gáz ha az elsőnél épphogy elkezdi a dolgot az ember és elmegy?

Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 12:46
 1/9 anonim válasza:
23%
Nagy.
2009. aug. 8. 12:52
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
nem gáz, ez általában így szokott lenni az elsőnél. majd belejössz.
2009. aug. 8. 12:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagy gáz, de a legtöbb fiúval és élete első szexuális együttlétével így van.
2009. aug. 8. 13:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem is igy volt 10 éve!
2009. aug. 8. 13:50
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
ez e lányra nézve mekkora csalódás?, bocsi ez kérdés:D
2009. aug. 8. 18:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Ez szerintem minden lánynál más és más de jobb az a féle hogy megértőbbek...
2009. aug. 8. 19:22
 7/9 anonim ***** válasza:
én megértő vagyok, a barátomnak a 3. próbálkozás után is hamar lelankadt, úgyhogy inkább hagytuk...kudarcélménye volt, de ez van, én megértem, mert szeretem. mondtam is neki h legközelebb biztos sikerülni fog, meg h nembaj, biztatni kell, azóta még nem volt semmi,de lassan ideje lenne ;) egyébként utána meg összevissza szeretgettem, olyan édes volt :) szerelmes vagyok :)
2009. aug. 9. 20:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem részletezem ki, hogy hogyan veszítettem el a szüzességem, mert elég fura sztori, és sokan leszolnának miatta valoszínüleg. Én is hamar elmentem. kb. 3-4perc alatt. És nem csak az első alkalomnál. Nemtudom ez a másik felet hogyan érintette, de mind1. Mondom. fura sztori. De sztem egyáltalán nem gáz. Ez szinte mindenkivel így van. Ez valoszínüleg az idegesség miatt van (gondolom én), mert legalábbis én eléggé izgultam. De ez az idő egyre nyúlik, szépen lassan. Úgyhogy nyugi. Nem gáz. Pláne ha a másik szeret téged. akkor nem ezt fogja nézni. A 20:21-es-hez hasonló lesz ha szeret. Nekem is kéne egy ilyen lány, igaz ilyen gondom már nem nagyon van:). De ilyen lesz a szerelmed valszeg, úgyhogy nyugi. :)

2009. aug. 11. 01:04
 9/9 anonim ***** válasza:
20:21-es vagyok megint...nyugi, próbáltuk megint, és csak picivel bírta sokáig :) egy maximalista pasim van, idegesíti, h nekem nem nyújthat többet. sztem nagyon akarja h jó legyen, tuti ez a baj, de hiába beszél nektek pasiknak az ember :P lényeg, h ettől még az a kevés is nagyon jó ;)
2009. aug. 12. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!