Alsó határ, mi az az èletkor amikor az ember már sexelhetne?
Egyik osztálytársnőm(még 6.-ban) azzal kérkedett hogy őneki már rég megvolt az első alkalom. :/ (olyan lány volt akiről el tudnám képzelni.)
Mi a véleményetek erről??
"12-14 között már valamennyire számít a beleegyezés"
Te sem vagy százas :) Ha nincs beleegyezés az nemi erőszak és olyat semmilyen életkorban sem szabad tenni...
14 alatt meg nem büntethető valaki, tehát ha két 12 éves szexel, az sem bűncselekmény (csak ostobaság).
18 év alatt senki sem érett a szexre!
26L
úristen..emberek........hová fajul a világ..14évesen a kislányoknak még barbizni kéne..már csak azt sajnálom, hogy ebben a generációban élek..
17/ L
11-04 18:22
Ne magadból indulj ki, ez hülye kijelentés, mivel mindenki másképp működik, nem mindenki ugyanakkor jut el arra a szintre, hogy érett legyen (akár a szexre, akár másra...)
(Korán vesztettem el, amikor valóban nem voltam még kész rá, nem úgy éltem meg az egészet, de 16-17 évesen viszont igen. Nem kell ahhoz nagykorúnak lenni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!