Az ember megváltozik belsőleg azután, hogy elveszti a szüzességét?
20 éves vagy, és én utána kezdtem igazán kibontakozni. nekem 8 éves korom óta mániám volt minden szexszel kapcsolatos dolog. rettentően érdekelt, és nagyon hamar megtapasztaltam az önkielégítés gyönyöreit is. A szüzességem viszont csak 18 évesen vesztettem el, és az valami csodálatos volt, ahogy szinte kinyílt a világ és csak azzal foglalkoztam, hogy tökélyig fejlesszem a tudományát, nagyon kísérletezővé váltam.
Ez persze nem jelenti hogy ribanc lettem, mert nem 15 fiúval feküdtem össze heccből, csak arról van szó, hogy életemnek szinte központjává vált. nekem nagyon fontos, és most is szexelni akarok, de nem tudok, mert a barátom már nem akar megdugni, és megőrülök ettől, és lehet h emiatt fogok szakítani, mert hónapok óta ez megy, én pedig komolyan szexmániás vagyok, és hiába szeretem, nem fogom sokáig bírni, pedig szeretem őt. na mindegy. dióhéjban: engem megváltoztatott.
Üdv: Foxy Lady
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!