Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
The Nuke kérdése:
Volt barátnőm töröl miattam a fészbúkról, iwiwről, meg még 3 böngészős játékból! Most kicsit vagyok király? Vagy nagyon szemét?
Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 19:02
2/12 A kérdező kommentje:
Az meg mi hozzászólás?
2011. okt. 16. 19:04
3/12 anonim válasza:
Szerintem inkább valami alacsonyabbrendű életforma vagy, aki még egy kérdést se tud rendesen megfogalmazni!
Reklám:
4/12 anonim válasza:
ngem is törölt,de csak mert nem akar látni, semmi királyság nincs ebben szerintem, vagyis én nem szeretem ha utálnak.
5/12 A kérdező kommentje:
De nem engem törölt az ismerősei közül, hanem magát törölte ki ezekről az oldalakról.
2011. okt. 16. 19:06
7/12 anonim válasza:
Egyértelmű h király. Mindig öröm olvasni amikor egy nem rib@nc "nyer". :)
8/12 A kérdező kommentje:
Hát sajnos Ő nyert, mert Ő dobott, Ő akart egyedül, nélkülem lenni. Én meg vagyok a szenvedő alany...
Nekem hiányzik, én lennék vele, de nem lehet.
De nem könnyítem meg a dolgát.
Eleinte azt mondta(1 hete), hogy lehetünk barátok, meg találkozgathatunk...
Most már úgy áll a helyzet, hogy látni sem akar, nem bír velem meglenni 1 helyen, menekül előlem...
Szal szinte már utál!
De a telefont felveszi, mert tudja ha nem, azonnal indulok hozzá. Nem lakik messze.
2011. okt. 16. 19:17
10/12 napietus válasza:
nem mondom, hogy féreg vagy, mert azok nálad magasabbrendű teremtmények. remélem az apja/bátyja/haverja (opcionális) jól elkeni a szádat! hozzám nem járkáltál volna sokáig, az biztos. törött lábbal nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!