Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagyon szemét húzás lenne?

Nagyon szemét húzás lenne?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy gyerekesen hangzik, de Ludas Matyi típusú ember vagyok, ha valaki belém rúg, azt szeretem háromszorosan visszaadni. Történt egyszer, hogy egy barátnőmmel nagyon összevesztünk az ő hibájából, és a végén már olyanokat mondott, ami elég gusztustalan volt. Most terhes a csaj, és teleposztolja a facebookját mindenféle anyasággal kapcsolatos dologgal, nekem meg az jutott eszembe, hogy bezzeg az előző két terhességét nem sztárolta ennyire, aminek abortusz lett a vége, szintén az ő hülyeségéből. Nagyon szenya lennék, ha ezt a gondolatmenetet leírnám neki kommentbe, és az összes ismerőse látná?
2012. szept. 28. 21:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szemét húzás lenne.
2012. szept. 28. 21:26
 2/19 anonim ***** válasza:
69%

Ien az lenne.

Miért oglalkozol ilyenekkel? Foglalkozz magaddal.

2012. szept. 28. 21:29
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen, iszonyú húzás lenne.

Mindennek van határa. Vessz össze vele, vagy beszéld meg a problémádat vele, de ha ezt megteszed azzal magadat járatod le, nem kicsit.

Normális ember egyébként sem tesz ilyet szerintem.

2012. szept. 28. 21:31
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Légy nagyvonalú, hagyd a fenébe. Különben is, senkire nem tartozik, csak rá. Rád sem.
2012. szept. 28. 21:32
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon. Ehhez semmi közöd, bármennyire elítélem én is az abortuszt. De te nem ítélőbíra vagy és senki más, akinek joga lenne pálcát törni más felett. Mindenkinek van hibája, nyilván neked is és biztosan felháborítónak tartanád ha más visszaélne a hibáiddal. Ugye?
2012. szept. 28. 21:37
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2012. szept. 28. 21:38
 7/19 anonim ***** válasza:
Egyébként én meg amondó vagyok, hogyha valaki belém rúg azt úgyis visszakapja az élettől, ha nem is tőlem.
2012. szept. 28. 21:39
 8/19 anonim ***** válasza:

Mivel az ismerőseid között van, így köteles vagy látni/eltűrni amiket kirak, ha nem tetszik töröld vagy tiltsd le

Amúgy ez tipikus abortusz ellenes gondolkodás mód...

20/F

2012. szept. 28. 21:45
 9/19 anonim ***** válasza:
18%
tedd meg! ártott neked, ezért szenvednie kell! égesd le és alázd meg!
2012. szept. 28. 21:51
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg jól éreznéd magad ettől?

Ráadásul kismamákat nem szekálunk! A babának se teszel vele jót, aki aztán tényleg nem tehet semmiről.

Amúgy az, hogy ide írtál megkérdezni, ahelyett, hogy megtetted, az is azt bizonyítja, hogy te is tudod, hogy ez eléggé az lenne. Ez biztos ezért van, mert igazából jó ember vagy :)

2012. szept. 28. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!