Nagyon szemét húzás lenne?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy gyerekesen hangzik, de Ludas Matyi típusú ember vagyok, ha valaki belém rúg, azt szeretem háromszorosan visszaadni. Történt egyszer, hogy egy barátnőmmel nagyon összevesztünk az ő hibájából, és a végén már olyanokat mondott, ami elég gusztustalan volt. Most terhes a csaj, és teleposztolja a facebookját mindenféle anyasággal kapcsolatos dologgal, nekem meg az jutott eszembe, hogy bezzeg az előző két terhességét nem sztárolta ennyire, aminek abortusz lett a vége, szintén az ő hülyeségéből. Nagyon szenya lennék, ha ezt a gondolatmenetet leírnám neki kommentbe, és az összes ismerőse látná?2012. szept. 28. 21:24
11/19 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy gáz dolog, de tényleg annyira, de annyira szemét volt, hogy máig bennem van a tüske.
2012. szept. 28. 22:06
12/19 anonim válasza:
Igen, de jó ötlet. Én is megtenném, szeretek elégtételt venni.
13/19 anonim válasza:
Nagyon nagyon gonosz és bár nem ismerem az életed de ha neked esetleg nincs babád vagy párod azt mondja,majd h féltékeny vagy és az ismerősei őt védenék és csak szarul jönnél ki és igen gyerekes is. valami mást találj ki az elégtételre:)
14/19 anonim válasza:
eszméletlen gusztustalan cselekedet
Bár,it is tett veled, máshogy végj vissza, mert ezzel célt nem érsz. Magadat járatod le az ismerőseid előtt.
15/19 anonim válasza:
Visszaadhatsz mindent háromszorosan, de a végén te kapsz mindent vissza az élettől...
16/19 anonim válasza:
Ha ezt megteszed, rendes kapcsolatod nem lesz a jövőben, az biztos! Egy valamire való ember nem akar olyasvalaki barátja/pasija/barátnője lenni, aki így alávág a volt barátnőjének!
17/19 A kérdező kommentje:
Nem volt barátnő, ő is lány, meg én is.
2012. szept. 29. 19:32
18/19 anonim válasza:
Teljesen mindegy, a lényeg, hogy itt neked van félnivalód, mert ha ilyen a személyiséged, akkor te is hasonlóra számíthatsz az életben.
19/19 A kérdező kommentje:
Nem, pont hogy olyan a személyiségem,hogy akit szeretek, azért a fél karomat odaadnám, viszont ha hátba támadnak, azt szeretem "meghálálni".
2012. szept. 30. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!