Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom vagy tényleg nem volt szép húzás a pasitól?
32
Normális férfiakkal kell ismerkedni. Nem sutyerakokkal.
A kérdezővel meg semmi baj nincs.
És még itt beszélnek női igényektől, mikor a többség szerint rendben van ez így. Női igénytelenség van.
Szerintem itt a legtöbbjének értelmezési problémája van.
Ha azt mondom később, azt nem elutasítást jelent.
Fordítok dedósok: Igen, kb. 1 óra múlva ehetünk.
Én tiszteltem meg azzal, hogy nem nyafogtam, hogy naaaa viszel már kajálni??? Mert az lett volna olyan, minta csak az érdekelne.
Szívesen emberek...Tőletek sem kéne tanács.🤣
🚩Ha azt mondom később, azt nem elutasítást jelent.
Fordítok dedósok: Igen, kb. 1 óra múlva ehetünk.🚩
Ja, a férfi pedig legyen minimum gondolatolvasó.
Nőként írom: nagyon gáz vagy!
Az egészben az a szerencse, hogy a pasi nem költött rád egy garast sem! Te zabagép! 🍔🍕🍟🥙🍰🍨🍾👀🫦🤤🤤🤤
"Néma gyereknek Anyja sem érti a szavát"
Ahelyett, hogy jelezted volna felé, hogy megéheztél, inkább bevágtad a durcit és "csókmegvonással" büntetted. Komolyan, mint egy dedós hülyegyerek. Nem csodálom, hogy szingli vagy!
"Ha azt mondom később, azt nem elutasítást jelent.
Fordítok dedósok: Igen, kb. 1 óra múlva ehetünk."
😂😂😂
És akkor mi vagyunk dedósok..
A később az mióta kb 1 óra időt jelent? Jelenthet 5 percet is meg 15 órát is. De kösz, hogy megosztottad.
Az eredeti kérdésre válaszolva: rohadtul túlreagálod de piszokul.. És nincsen igazad.
Szívesen... És nincsen igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!