Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túlreagálom vagy tényleg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom vagy tényleg nem volt szép húzás a pasitól?

Figyelt kérdés
Elhívott kajálni. Ertem jött, elvitt egy szép tóhoz, akkor megkérdezte éhes vagyok-e? Mivel még randi elején voltunk mondtam neki, hogy később. Aztán 2 óra múlva se vitt enni. Végül hazavitt de nem kapott csókot.
okt. 14. 15:51
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
87%
Ilyenkor mindig fogom a fejem, hogy nekem milyen nehéz,rögös út a szerelem... Ilyen gyökereket meg szép tavakhoz visznek meg körbeugràljàk,hàt be...rok.🤣🤣🤣
okt. 14. 23:00
 32/66 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer érném màr meg, hogy a f...szi visz valami szép helyre!!!...🤣🤣🤣
okt. 14. 23:01
 33/66 anonim ***** válasza:
11%

32

Normális férfiakkal kell ismerkedni. Nem sutyerakokkal.

A kérdezővel meg semmi baj nincs.

És még itt beszélnek női igényektől, mikor a többség szerint rendben van ez így. Női igénytelenség van.

okt. 15. 01:21
 34/66 A kérdező kommentje:

Szerintem itt a legtöbbjének értelmezési problémája van.

Ha azt mondom később, azt nem elutasítást jelent.

Fordítok dedósok: Igen, kb. 1 óra múlva ehetünk.

Én tiszteltem meg azzal, hogy nem nyafogtam, hogy naaaa viszel már kajálni??? Mert az lett volna olyan, minta csak az érdekelne.

Szívesen emberek...Tőletek sem kéne tanács.🤣

okt. 15. 10:12
 35/66 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen hülyének felesleges is tanacsot adni.
okt. 15. 10:15
 36/66 Grizesteszta ***** válasza:
100%
#34: Nem vagyunk dedosok, de a "kesobb" nem jelenti nekunk azt, hogy egy ora mulva. Szolhattal volna, hogy mar "kesobb" van. Ha ossze is jonnetek, problemas lesz a kommunikacio, ha
okt. 15. 10:37
 37/66 anonim ***** válasza:
84%

🚩Ha azt mondom később, azt nem elutasítást jelent.

Fordítok dedósok: Igen, kb. 1 óra múlva ehetünk.🚩

Ja, a férfi pedig legyen minimum gondolatolvasó.

Nőként írom: nagyon gáz vagy!

Az egészben az a szerencse, hogy a pasi nem költött rád egy garast sem! Te zabagép! 🍔🍕🍟🥙🍰🍨🍾👀🫦🤤🤤🤤

okt. 15. 10:37
 38/66 Grizesteszta ***** válasza:
100%
#36: elment veletlenul... ha ilyen jatszmazos vagy mindig!
okt. 15. 10:39
 39/66 anonim ***** válasza:
100%

"Néma gyereknek Anyja sem érti a szavát"

Ahelyett, hogy jelezted volna felé, hogy megéheztél, inkább bevágtad a durcit és "csókmegvonással" büntetted. Komolyan, mint egy dedós hülyegyerek. Nem csodálom, hogy szingli vagy!

okt. 15. 10:47
 40/66 anonim ***** válasza:
100%

"Ha azt mondom később, azt nem elutasítást jelent.

Fordítok dedósok: Igen, kb. 1 óra múlva ehetünk."

😂😂😂

És akkor mi vagyunk dedósok..

A később az mióta kb 1 óra időt jelent? Jelenthet 5 percet is meg 15 órát is. De kösz, hogy megosztottad.

Az eredeti kérdésre válaszolva: rohadtul túlreagálod de piszokul.. És nincsen igazad.

Szívesen... És nincsen igazad.

okt. 15. 21:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!