Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom vagy tényleg nem volt szép húzás a pasitól?
Most ez pont úgy hangzik, mintha csak a kaja miatt mentél volna. A végén meg ez a "bosszú", hogy nem kapott csókot... A zabálastól teszed függővé?
Szerintem te verted át őt, nem is a társasága érdekelt az első randin, hanem az ingyen zaba.
Amúgy mit vártál, hogy majd 10 percenként azt kérdezgeti, hogy éhes vagy-e már?
Ott nem bírod kinyitni a szád, de ide meg feljössz szidni a háta mögött?
Szép kis barátnő lennél.
Amúgy meg nem értem. Azt mondod, eleve kajálni hívott el. Akkor minek mondtad neki, hogy majd később?
Meg gondolom azt meg se kérdezted, hogy ő már éhes-e, mert lehet direkt nem evett előtte.
Elég meglepőek a válaszok! Micsoda sutyerák viselkedést tartanak sokan elfogadhatónak.
Esze ágában sem volt vacsorázni, csak a beetetés része volt. Olyan nincs, hogy elfelejti. Aki ezt első randin eljátsza, attól sok jóra ne számíts.
Meg mi az, hogy, éhes vagy-e? Nem azért megyünk randin kajálni, mert különben éhen halnánk. Nyilván tudja, hogy mi volt megbeszélve és pindurka ésszel feltételezhető, hogy a másik is így készül.
"Esze ágában sem volt vacsorázni, csak a beetetés része volt."
Te fogyatékos vagy? Igen, nyilván azért kérdezte meg mára legelején, hogy éhes-e már a "hercegnő", mert esze agaban se volt vacsorázni...
Szerintem is amit az uccsó ír. Hogy beetetés volt. Első randi végén már csókolózni akart.
Csak szexet akarhatott. Amikor látta, hogy nem vagyok vevő erre (randi alatt is), akkor már nem volt olyan beszédes a randi alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!