Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem áll készen egy kapcsolatra??
Sziasztok, 3 hete ismerkedem egy lánnyal , viszont tegnap randiztunk és jól elvoltunk, majd ő fel dobta hogy szeretne újra randizni pénteken és újra látni.
Tegnap beszéltünk fbn és azt mondta hogy sokat gondolkodott és sajnos ő még nem áll készen egy kapcsolatra mivel ezelőtt másfél éve megcsalták stb és még mindig benne van és nem tud senki felé közeledni és azóta is én voltam az első akivel találkozott és hogy időre van szüksége.
Na már most minek ismerkedik az ilyen? Minek áltat akkor? Én készülök a péntekre tervezem a programokat erre bedobja ezt? Komolyan hogy gondolja? Minek beszélt velem akkor 3 héten keresztül? Kérdeztem hogy velem van a baj, esetleg nem jövök be neki?! Azt mondta nem, jól nézek ki és szimpatikus vagyok számára viszont ő nem tud még komolyabban ismerkedni és nem érzi úgy hogy készen állna egy kapcsolatra.
70. Mindenfélének le lettem itt hordva, de azt az ellentmondást még senki nem tudta értelmesen feloldani, hogy ha egyszer valaki nem érzi magát késznek egy párkapcsolatra, akkor MINEK RANDIZIK a másikkal?
Csak megy a hebegés-habogás arról, hogy "köhöm izé, hát meggondolhatja magát neeem? Lehet még nem eléggé belelkesült? Másnapra elfogyott a lendület, nem leheeet?"
Gyerekek, ha engem érdekel a másik, mint ellenkező nem, nincs az a lendület, ami elfogyna másnapra. Ha meg nem, akkor nem kéne áltatni. Ez a minimum, nem, ha már (nem) akarsz valamit a másiktól?
Nem kéne a játszmázást meg a talonban tartást mosdatni, mert könnyen visszanyalhat a fagyi, de ez csak az én véleményem.
"ha egyszer valaki nem érzi magát késznek egy párkapcsolatra, akkor MINEK RANDIZIK a másikkal?"
Mert azt hitte, kész, elment a randira, és kiderült, hogy mégsem. Rosszul ítélte meg az érzéseit. Elmélet vs gyakorlat.
"Gyerekek, ha engem érdekel a másik, mint ellenkező nem, nincs az a lendület, ami elfogyna másnapra."
Nálad ez a helyzet. Nálam nem.
"Nyugi ahol megvan a kémia,a nő is nyomul."
Nem. Én pl. nem.
Az tök jó, hogy hoztok saját példát, én is azt teszem, de a saját példa csak azt jelenti, ez LÉTEZIK, nem azt, hogy itt gondolatolvasó mindenki, és tudja, egy idegen mit miért csinál.
Szarul írtam le na, szóval
te lettél az első akivel randizott, de nem lettél a befutó, belőled erőt merít és randizni fog több férfival és ha majd szerinte tőled szarabb férfiak lesznek majd akkor elővesz téged.
"Mert azt hitte, kész, elment a randira, és kiderült, hogy mégsem. Rosszul ítélte meg az érzéseit. Elmélet vs gyakorlat."
Lefeküdtem egy nővel, aki nem volt az esetem, de ki akartam vele próbálni a szexet. Ő többet látott bele, szerinte én vagyok a bunkó. Meggondoltam magam. Elmélet vs gyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!