Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék ezzel a lánnyal előrelépni? Hogyan tudnék segíteni neki, hogy készen álljon a kapcsolatra?
szükséged.
Ismerek ilyen férfit, életre való barátot és társat szerzett így, és évtizedek óta együtt vannak, és nevelik a gyermekeiket és egyetlen percig nem bánta meg, hogy várt.
5+ Pont most kérdeztem meg tőle, hogy megbánta-e, hogy megismerte a nőt, azt mondta, hogy azt bánja nem még korábban ismerte meg:)
Látod, van ilyen is:)
7-es!
Jó, magamnak és neki is. :) Muszáj lesz neki idővel készen állnia egy párkapcsolatra függetlenül, hogy én leszek az vagy valaki más.
3-as!
Még nem volt neki párja. Érthető, hogy nem ugrik rögtön fejest egy kapcsolatba, én ezt becsülöm is benne. De most már jó lenne apránként előrelépni.
Nem kellesz neki eléggé, ez a nagy igazság sajnos. :/
Hidd el, ha nagyon veled szeretne lenni akkor veled is lenne, már most!
Szerintem tartsd meg a büszkeséged és lépj, vagy lépj le de ne próbálkozz feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!