Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem áll készen egy kapcsolatra??

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem áll készen egy kapcsolatra??

Figyelt kérdés

Sziasztok, 3 hete ismerkedem egy lánnyal , viszont tegnap randiztunk és jól elvoltunk, majd ő fel dobta hogy szeretne újra randizni pénteken és újra látni.

Tegnap beszéltünk fbn és azt mondta hogy sokat gondolkodott és sajnos ő még nem áll készen egy kapcsolatra mivel ezelőtt másfél éve megcsalták stb és még mindig benne van és nem tud senki felé közeledni és azóta is én voltam az első akivel találkozott és hogy időre van szüksége.

Na már most minek ismerkedik az ilyen? Minek áltat akkor? Én készülök a péntekre tervezem a programokat erre bedobja ezt? Komolyan hogy gondolja? Minek beszélt velem akkor 3 héten keresztül? Kérdeztem hogy velem van a baj, esetleg nem jövök be neki?! Azt mondta nem, jól nézek ki és szimpatikus vagyok számára viszont ő nem tud még komolyabban ismerkedni és nem érzi úgy hogy készen állna egy kapcsolatra.

2024. jún. 20. 06:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 anonim ***** válasza:
72%

26# Szerintem csak érzi rajtad, hogy be vagy feszülve. Lazíts. Nyugodtan megmondhatod, hogy úgy nem akarsz randizni, hogy folyamatosan a múlton jár az esze. Kicsit te is behúzhatnád a féket, a túlzott nyomulás az ellenkezőjét válthatja ki. Ja és ne hőbörögj ha közben hirtelen mással jön össze. Ez így szokott lenni. Engedd el.

(12#)

2024. jún. 20. 09:03
 32/87 A kérdező kommentje:

29* teljesen egyetértek veled, csak hát na azért valamennyire szarul esik.

Fordított esetben meg én lennék a világ legsz*rabb embere ha én csináltam volna ezt vele.

2024. jún. 20. 09:06
 33/87 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a tanulság, mit csináltál szarul. Lehet, hogy semmit. Csak közben rájött, hogy mégsem te vagy az esete.
2024. jún. 20. 09:09
 34/87 anonim ***** válasza:
100%

"De mit kéne nekem ebből tanulni? Mi rosszat csináltam hogy nekem kelljen ebből tanulni?"

Azt, hogy nem kell beleélni magad pár beszélgetés és RANDIKBA míg nincs kimondva, vagy nem egyértelmű, hogy együtt vagytok.

Hány éves vagy, hogy még ezt sem tudod?

2024. jún. 20. 09:09
 35/87 anonim ***** válasza:
100%
3 hét és egy randi után egyáltalán mire fel vagy ennyire kész?
2024. jún. 20. 09:10
 36/87 anonim ***** válasza:
44%
35. Ne legyünk álszentek, ennél sokkal rövidebb idő is elég, hogy egy ember eldöntse, bejön-e neki a másik.
2024. jún. 20. 09:13
 37/87 A kérdező kommentje:

Túl sok volt a közös bennünk, film, sorozat, sport, hobbi, tervek stb.

Igazából csak furcsa az egész mert míg velem volt addig akarta, aztán otthon meg át gondolta az egészet.

2024. jún. 20. 09:16
 38/87 anonim ***** válasza:
100%

36, akkor te se légy álszent.

Valószínűleg veled is előfordult már, hogy meggondoltad magad a randipartneredet illetően.

Ez történt most a kérdésben szereplő lánnyal is, és úgy tűnik, hogy AZONNAL szólt, amint ez kiderült.

2024. jún. 20. 09:19
 39/87 anonim ***** válasza:
38. Nem állíottam, hogy ne fordult volna elő. Igen és én szóltam neki, nem randizgattam vele. Mert szerintem ez így korrekt és fordítva is elvárom. Mielőtt álszentnek nevezel, kérdezz.
2024. jún. 20. 09:25
 40/87 A kérdező kommentje:
38* nem szólt semmit hanem rá írtam hogy mit tervezek randira hova menjünk stb és akkor mondta hogy nem áll készen ismerkedni, nem bízik, nem tud megnyílni és egy kis időre van még szüksége hogy teljesen magát tudja nekem adni.
2024. jún. 20. 09:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!