Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem áll készen egy kapcsolatra??

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem áll készen egy kapcsolatra??

Figyelt kérdés

Sziasztok, 3 hete ismerkedem egy lánnyal , viszont tegnap randiztunk és jól elvoltunk, majd ő fel dobta hogy szeretne újra randizni pénteken és újra látni.

Tegnap beszéltünk fbn és azt mondta hogy sokat gondolkodott és sajnos ő még nem áll készen egy kapcsolatra mivel ezelőtt másfél éve megcsalták stb és még mindig benne van és nem tud senki felé közeledni és azóta is én voltam az első akivel találkozott és hogy időre van szüksége.

Na már most minek ismerkedik az ilyen? Minek áltat akkor? Én készülök a péntekre tervezem a programokat erre bedobja ezt? Komolyan hogy gondolja? Minek beszélt velem akkor 3 héten keresztül? Kérdeztem hogy velem van a baj, esetleg nem jövök be neki?! Azt mondta nem, jól nézek ki és szimpatikus vagyok számára viszont ő nem tud még komolyabban ismerkedni és nem érzi úgy hogy készen állna egy kapcsolatra.

2024. jún. 20. 06:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 A kérdező kommentje:
16-is nyugodj meg hogy én nem fogok neki írkálgatni,zaklatni , megmondtam neki hogy ha meggondolja magát akkor írjon vagy jelezzen.
2024. jún. 20. 08:57
 22/87 anonim ***** válasza:
81%

Én hagyom azokat az emberek, akik hátra fele mutogatnak sokáig, a végtelenségig, s e mögé bújnak.

Mindenki ismerkedjen akkor, amikor készen áll rá, legyen az bármilyen jellegű is kapcsolat.

Attól meg, hogy adott pozitív visszajelzést, még átgondolhatta a dolgokat, azaz aludt rá egyet.

2024. jún. 20. 08:57
 23/87 anonim ***** válasza:
100%

"Nem fogom feladni, hisz élőbe is mondta hogy bejövök neki és hogy össze jönne velem."

Te nyugodj le, nem kellesz neki, fogadd el! -.-"

2024. jún. 20. 08:58
 24/87 A kérdező kommentje:
Az ismerkedés elején is mondta hogy ő nehezen ismerkedik és nem is szokott, csak hát mi már fél éve reagálgatunk egymás sztorijaira (vagyis ő leginkább az enyémre) viszont én ezelőtt nagyon nem foglalkoztam vele, mivel mondtam hogy volt egy kapcsolatom ami miatt nehezen tudtam túllépni.
2024. jún. 20. 08:59
 25/87 anonim ***** válasza:
57%
Akkor ne randizzon meg ne hülyitse a másikat, ha nem áll készen. Nem korrekt széllel szemben hugyozi.
2024. jún. 20. 08:59
 26/87 A kérdező kommentje:
De ha nem áll készen miért kell ezt csinálni hogy találkozik velem és magától felhozza a második randit és hogy hova lenne jó elmenni stb.. Komolyan miért jó az ember agyát húzni
2024. jún. 20. 09:00
 27/87 anonim ***** válasza:
100%

8: "élőbe is mondta hogy bejövök neki és hogy össze jönne velem"

Majd azt is mondta, hogy nem akar tőled semmit.

Nagyon fájni fog, amikor más férfival látod, de majd tanulsz belőle.

2024. jún. 20. 09:02
 28/87 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálta hátha kész kapcsolatra, de rájött, hogy még mindig nem az. Te voltál a kísérleti nyúl. Most képzeld el, hogy még szivatott volna 5-10 randi erejéig. Még örülj, hogy megállt parancsolt neki időben.
2024. jún. 20. 09:02
 29/87 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, az, hogy csalódott vagy teljesen érthető. Kívülről úgy tűnik, hogy nagyon szimpatikus neked ez a lány, és nagyon szeretted volna, ha összejöttök.

Azt azonban el kell tudni viselni, hogy valaki meggondolja magát. Még csak áltatni sem áltatott. Ott és akkor valóban azt érezte, hogy szívesen találkozna még veled, aztán ez megváltozott. Ez nem áltatás.

Áltatás az lett volna, ha elmegy még 2-3 randira, ha éppen nincs mit csinálnia aznap este, és ezt csinálja addig, amíg te kerek perec rá nem kérdezel, hogy most akkor haladunk-e előre, vagy nem?

A legjobb amit tehetsz, hogy megköszönöd az idejét, és tényleg minden kapcsolatot megszakítasz vele. Így a legkönnyebb magad mögött tudni ezt az egészet. Tanulság pedig, hogy ilyen bármikor történhet, nem szabad beleélni magadat az első pár találkozás alatt semmibe. Hiszen te is, ő is bármikor meggondolhatjátok magatokat, és ez teljesen rendben is van.

2024. jún. 20. 09:03
 30/87 A kérdező kommentje:
De mit kéne nekem ebből tanulni? Mi rosszat csináltam hogy nekem kelljen ebből tanulni? Én az elejétől korrekt voltam hozzá ő meg...
2024. jún. 20. 09:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!