Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem áll készen egy kapcsolatra??

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem áll készen egy kapcsolatra??

Figyelt kérdés

Sziasztok, 3 hete ismerkedem egy lánnyal , viszont tegnap randiztunk és jól elvoltunk, majd ő fel dobta hogy szeretne újra randizni pénteken és újra látni.

Tegnap beszéltünk fbn és azt mondta hogy sokat gondolkodott és sajnos ő még nem áll készen egy kapcsolatra mivel ezelőtt másfél éve megcsalták stb és még mindig benne van és nem tud senki felé közeledni és azóta is én voltam az első akivel találkozott és hogy időre van szüksége.

Na már most minek ismerkedik az ilyen? Minek áltat akkor? Én készülök a péntekre tervezem a programokat erre bedobja ezt? Komolyan hogy gondolja? Minek beszélt velem akkor 3 héten keresztül? Kérdeztem hogy velem van a baj, esetleg nem jövök be neki?! Azt mondta nem, jól nézek ki és szimpatikus vagyok számára viszont ő nem tud még komolyabban ismerkedni és nem érzi úgy hogy készen állna egy kapcsolatra.

2024. jún. 20. 06:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/87 A kérdező kommentje:
Csak zavaros az egész, tali első 15 percében már mondja a második randit , akkor azt mondja jól nézek ki és hogy össze jönne velem és másnap jön ezzel.
2024. jún. 20. 08:34
 12/87 anonim ***** válasza:
38%

Legtöbb lány ezt csinálja én úgy vettem észre. Bszarok már ettől. Valaki mondja már el, miért? Ha nem tetszem, mondjátok a szemembe, nem fogok megsértődni! Higyjétek el, tudom kezelni az egyenes visszautasítást. De miért hívtok akkor randira meg miért külditek a szívecskés mosolygós üziket, miért mentek bele olyan játékba, aminek úgyis az a vége, hogy kioffoltok? Mennyiből állna megmondani, hogy nem vagyok az eseted?

F

2024. jún. 20. 08:40
 13/87 A kérdező kommentje:
Én megmondtam neki hogy mondja meg ha nem jöttem be neki én nem fogok rá megharagudni, azt mondta hogy nem erről van szó ne forgassam ki a szavait hisz élőbe is mondta hogy jól nézek ki, hanem arról van szó hogy sokat gondolkodott és hogy nem tud igazán ismerkedni teljesen magát adni, nem bízik és fél közel engedni magához.
2024. jún. 20. 08:45
 14/87 anonim ***** válasza:
37%

Kérdezd meg nyíltan, hogy most akkor készen áll kapcsolatra vagy sem, mert neked ilyen terveid vannak.

Ha nem ad egyértelmű igen választ, akkor hagyd a francba. Nem neked kell a mentális problémáit megoldani, nem a pszichológusa vagy.

2024. jún. 20. 08:48
 15/87 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy nem tud teljesen megnyílni, nem bízik és benne vannak az előző kapcsolatából a sérelmek stb (hosszú kapcsolata volt, megcsalták). És nem tud 100% lenni, bízni és teljesen magát adni.
2024. jún. 20. 08:52
 16/87 anonim ***** válasza:
100%
Minek kérdezze meg megint? Már elmondta neki, hogy nem kész kapcsolatban létezni se vele, se mással. Miért értetlenkedsz kérdező? Le akarod magad nézetni? Jó úton haladsz ha annak ellenére, hogy elutasított te akkor is erőszakoskodsz. Majd nehogy feljelentést tegyen ellened mert nem értesz a szép szóból.
2024. jún. 20. 08:52
 17/87 A kérdező kommentje:
Igazából megfogott azzal hogy kedves, normális és nem az a fajta aki könnyen oda adja magát.
2024. jún. 20. 08:53
 18/87 anonim ***** válasza:
100%
Drága barátom, egy kicsit nyugodj le. Belehergelted magad ebbe egy pöttyet.
2024. jún. 20. 08:55
 19/87 anonim ***** válasza:
100%

Ez sajnos egy visszautasítás. Teljesen mindegy, hogy hogyan fogalmazza meg. A nem az nemet jelent.

12# voltam.

2024. jún. 20. 08:56
 20/87 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod, hogy nem adná magát "könnyen" ha amúgy rendben lenne? Lehet már túl lennétek a szexben helló!

De attól, hogy lefeküdne veled rögtön az még nem jelenti azt, hogy könnyűvérű.

Igen, kedves és? Más nő nem lehet kedves aki járna veled? Vagy mi van csak vele jött össze a match és azért ragaszkodsz ennyire?

Hagyd békén úgyse lenne esélyed normális kapcsolatra vele. Neki inkább pszichológus való ha nem tudott túllépni a sérelmein és nem férfiakkal való randik.

2024. jún. 20. 08:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!