Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem áll készen egy kapcsolatra??

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem áll készen egy kapcsolatra??

Figyelt kérdés

Sziasztok, 3 hete ismerkedem egy lánnyal , viszont tegnap randiztunk és jól elvoltunk, majd ő fel dobta hogy szeretne újra randizni pénteken és újra látni.

Tegnap beszéltünk fbn és azt mondta hogy sokat gondolkodott és sajnos ő még nem áll készen egy kapcsolatra mivel ezelőtt másfél éve megcsalták stb és még mindig benne van és nem tud senki felé közeledni és azóta is én voltam az első akivel találkozott és hogy időre van szüksége.

Na már most minek ismerkedik az ilyen? Minek áltat akkor? Én készülök a péntekre tervezem a programokat erre bedobja ezt? Komolyan hogy gondolja? Minek beszélt velem akkor 3 héten keresztül? Kérdeztem hogy velem van a baj, esetleg nem jövök be neki?! Azt mondta nem, jól nézek ki és szimpatikus vagyok számára viszont ő nem tud még komolyabban ismerkedni és nem érzi úgy hogy készen állna egy kapcsolatra.

2024. jún. 20. 06:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:
100%

"egy kis időre van még szüksége hogy teljesen magát tudja nekem adni."

Na ez már tényleg játszma. Ilyesmit normális ember a másiknak nem ígérget és ha te vársz rá (hiába nem írsz neki) akkor te se vagy normális.

Tiltsd le és felejtsd el, hogy létezik!

2024. jún. 20. 10:33
 52/87 anonim ***** válasza:
56%
Dehogy van két éve egyedül. Istenem kérdező ne játszd már meg ennyire a naívat. Persze, a mai világban egy nő két évig egyedül van. Ez azt jelenti, hogy vagy volt kapcsolata amik ilyen 1-2 hónaposak voltak, vagy pedig fullba nyomta a szexet mindenkivel, vagy egy pasival, de az csak szexkapcsolat volt.
2024. jún. 20. 10:34
 53/87 anonim ***** válasza:
Én is így gondolom, ahogy 52es. Bakker, ÉN, akinek alig van sikere a csajozásban meg nem vagyok egy adonisz modellpasi, nem voltam két évig szingli! Talán fél év volt a nagyon max! Hát akkor egy nő? A világon nincs ilyen... ha annyira ronda vagy mérgező a személyisége (de inkább csak simán ronda), de még azt sem nagyon hiszem el.
2024. jún. 20. 10:40
 54/87 A kérdező kommentje:
Gyönyörű nő teljesen más mint a képeken meg is lepődtem élőben.
2024. jún. 20. 10:45
 55/87 anonim ***** válasza:
53%
54. Akkor nem létezik, hogy 2 éve egyedül van!!!
2024. jún. 20. 10:46
 56/87 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor tényleg szexelget ő, de kapcsolatot nem akar.
2024. jún. 20. 10:48
 57/87 anonim ***** válasza:
100%

29-es vagyok, túlbeszélitek srácok.

Ez most nem jött össze, igazából kér bármennyi leütést pazarolni erre a lányra.

Ha igaz amit írt akkor azért, hiszen egyáltalán nincs jól mentálisan, ilyen partnert meg senki sem akarhat magának.

Ha nem igaz, akkor meg azért, hiszen játszmázik.

A lényeg szempontjából mindegy, nem beszéltek többet és kész, te meg fordulsz másfelé.

2024. jún. 20. 10:51
 58/87 anonim ***** válasza:
61%
Mekkora ostoba szarok vagytok. Megvan, hogy fanfictiont írtok a lányról? Kitaláltok neki kis háttérsztorit, a saját kanosságotokat kivetítitek rá. Hót egyszerű dologról van szó, de összezavarjátok a kérdezőt, hogy beálljon valamelyik pirulátok mögé. Bravó.
2024. jún. 20. 11:35
 59/87 A kérdező kommentje:
Hát ez az, azt hiszik hogy minden nőnek van szexkapcsolata aki egyedül van...
2024. jún. 20. 11:45
 60/87 anonim ***** válasza:
58. Kötekedésen túlmenően van hozzáfűznivalód a fent elhangzottakhoz? Esetleg melyik állítás nem állja meg a helyét? Ja, érvek azok nincsenek.
2024. jún. 20. 11:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!