Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem áll készen egy kapcsolatra??
Sziasztok, 3 hete ismerkedem egy lánnyal , viszont tegnap randiztunk és jól elvoltunk, majd ő fel dobta hogy szeretne újra randizni pénteken és újra látni.
Tegnap beszéltünk fbn és azt mondta hogy sokat gondolkodott és sajnos ő még nem áll készen egy kapcsolatra mivel ezelőtt másfél éve megcsalták stb és még mindig benne van és nem tud senki felé közeledni és azóta is én voltam az első akivel találkozott és hogy időre van szüksége.
Na már most minek ismerkedik az ilyen? Minek áltat akkor? Én készülök a péntekre tervezem a programokat erre bedobja ezt? Komolyan hogy gondolja? Minek beszélt velem akkor 3 héten keresztül? Kérdeztem hogy velem van a baj, esetleg nem jövök be neki?! Azt mondta nem, jól nézek ki és szimpatikus vagyok számára viszont ő nem tud még komolyabban ismerkedni és nem érzi úgy hogy készen állna egy kapcsolatra.
De hogy konstruktív legyek.
"De akkor minek mondja a randin hogy akar találkozni újra és hogy menjünk ide-oda és hogy rám bízza hogy milegyen.
Az időpontot is megbeszéltük, majd másnap jön ezzel a sz*rsággal hogy nem áll készen kapcsolatra."
Nem mondom, hogy a lány ilyen, nem ismerem, de én ilyen vagyok. Amikor ott vagyok valahol, baromira belelkesülök, eltervezem, hogy ezt mindennap csinálom. Lehet ez séta, múzeum, barátokkal kártyázás, akármi. Másnapra viszont elszáll minden motivációm.
Megtanultam azt mondani, hogy alszom rá egyet, amit nem én találtam ki, tehát létező jelenség, hogy valamit másnapra máshogyan látsz.
"Idő kell neki... Mondtam neki hogy 28 éves vagy meddig szeretnél várni már régóta nem vagy kapcsolatban, én nem tudom én komolyan azt veszem észre hogy azok jók a nőknél akik bunkók és hülyének nézik őket , azok akik normálisan állnak hozzájuk azok mindig úgy járnak mint pl most én."
Ez pedig az, ahol te vagy a rossz, kérdező. Ne fenyegess senkit a korával. Ez totál úgy hangzik, mintha azt mondanád neki, mindketten öregek vagytok, jobb úgyse lesz, ne szalassza el ezt a lehetőséget. Az utána lévő meg incelközeli duma, ezt gyorsan felejtsd el.
Az a baj, hogy akárki kiír egy hasonló kérdést, mint itt is, az első válaszok a gondolatolvasók lesznek, akik megmondják a tutit, hogy VELED nem akar, ha más lennél, már most szopkodna. Te meg magadra veszed és megsemmisülsz, de ne hallgass fszfejekre. Ez legtöbbször az emberről szól. Ne indulj el a lejtőn a lúzerek közé.
Hagyd, nem tudod elmagyarázni sehogy sem neki, mert nem érti a logikát, a sémát, a mintát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!