Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem áll készen egy kapcsolatra??
Sziasztok, 3 hete ismerkedem egy lánnyal , viszont tegnap randiztunk és jól elvoltunk, majd ő fel dobta hogy szeretne újra randizni pénteken és újra látni.
Tegnap beszéltünk fbn és azt mondta hogy sokat gondolkodott és sajnos ő még nem áll készen egy kapcsolatra mivel ezelőtt másfél éve megcsalták stb és még mindig benne van és nem tud senki felé közeledni és azóta is én voltam az első akivel találkozott és hogy időre van szüksége.
Na már most minek ismerkedik az ilyen? Minek áltat akkor? Én készülök a péntekre tervezem a programokat erre bedobja ezt? Komolyan hogy gondolja? Minek beszélt velem akkor 3 héten keresztül? Kérdeztem hogy velem van a baj, esetleg nem jövök be neki?! Azt mondta nem, jól nézek ki és szimpatikus vagyok számára viszont ő nem tud még komolyabban ismerkedni és nem érzi úgy hogy készen állna egy kapcsolatra.
Nem kell így felfortyanni, ezzel mind így vagyunk, akik hasonló időkön megy keresztül mint te, de a döntés nem rajtunk áll. Nem szabad nagy elánnal indulni, sosem tudhatod, hogy ki az akivel épp ismerkedsz, főleg ha nő. A nők genetikailag képtelenek a hűségre. És sajnos ez tény. Itt egész egyszerűen a legkutyahétköznapibb dolog történt. Lekoptatott, mert volt nálad egy jobb pasi abban az óriási talonban, amit a nők tartanak.
Dolgozd fel, ennyi.
Közös érdeklődés, közös lelki és testi összhang, ugyan már kérdező, naív vagy, egy nő mindig a jobbat fogja keresni míg él, egészen addig, míg le nem telik a biológiai órája, ez olyan 40-55 körül van, addig csak kajtatják, kutatják a jobbat. Aztán mikor jön a klimax, már nem lehet velük mit kezdeni.
Csak azt akarom mondani, hogy hihetetlenül veszélyes világot élünk, legközelebb jobban figyelj oda, hogy ne sérülj, nagyon erősnek és tudatosnak kell lenned, ha ismerkedsz, mindig legyen a szemed előtt, hogy ha eljutsz a randira mindig úgy menj randira, hogy tudd, kb 3 órával ezelőtt élveztek a szájába, ilyenek a nők. Pl több nő is írta, hogy úgy randizik, hogy közben mellette szexkapcsolata van.
Szóval fogd vissza magad legközelebb és ne éld bele magad semmibe, mert a remény már elhagyta ezt a földet.
Nem akarlak lelombozni, de... Csakhogy lásd jól.
Azért fogalmaz így, hogy talonban tartson téged. Pont annyira "tartja benned a lelket", hogy még éppen csak hogy ne lökjön el magától, pengeélen táncoltatja a kapcsolatotokat. Te sem vagy egészen hülye, látszik a megfogalmazásodból, ezért neki is nehezebb dolga van kicsit, ügyesebbnek kell lennie, hogy ne láss át teljesen a szitán. Azért mond ilyeneket, hogy "Jól nézel ki, összejönnék veled MAJD EGYSZER", mert tudja, hogy ez neked jól esik (kinek ne esne jól egy bók lánytól??). De tudod, ez a majd egyszer összejövök veled ez is olyan ígéret, ami sosem jön el. Amikor randizni hív, olyankor mindig kicsit közelebb húz, de milyen érdekes, hogy pont nem jön össze a dolog sohasem! Mint a haver, aki mindig ígérgeti, hogy majd megadja a tartozást, de hogyhogy nem éppen akkor nem ér rá, amikor kéne neked a pénz. Nahát! Fiatalon időt kérni? Ne nevettessetek már. Mennyit, meddig? Milyen időt? 40 éves koráig, amikor majd klimaxolni kezd, akkor már alkalmas lesz a dolog? Hogy lehet ennyin nem átlátni, hogy ez óriási kamu?
De akkor minek mondja a randin hogy akar találkozni újra és hogy menjünk ide-oda és hogy rám bízza hogy milegyen.
Az időpontot is megbeszéltük, majd másnap jön ezzel a sz*rsággal hogy nem áll készen kapcsolatra.
Idő kell neki... Mondtam neki hogy 28 éves vagy meddig szeretnél várni már régóta nem vagy kapcsolatban, én nem tudom én komolyan azt veszem észre hogy azok jók a nőknél akik bunkók és hülyének nézik őket , azok akik normálisan állnak hozzájuk azok mindig úgy járnak mint pl most én.
44. Azért, amit fentebb leírtam. 42,43. Valószínűleg van benne némi önbizalomhiány, máskülönben egyenesen megmondaná, hogy nem tetszel neki, ahogy egy normális nő tenné. Ha 28 évesen nem tudja eldönteni sokadik randi után sem, hogy bejössz-e neki, akkor ott nagy bajok vannak. Neked pedig venned kéne a lapot. Onnentól, hogy te belemész és teret adsz a játszmáinak, magadra vess, hogy hagyod magad szenvedtetni. "azok jók a nőknél akik bunkók és hülyének nézik őket" - igen, mert ott a viszony fordított. Itt te vagy a csaholó kiskutya, aki lohol utána ezért nem vagy vonzó az ő szemében. Ha azt érezné rajtad, hogy te is megkaphatsz bárkit (ahogy ő), akkor talán lenne esélyed nála. Szarabb pozícióból indulsz és ezt már az elejétől érzi rajtad.
Ebből az egészből az a tanulság, hogy sose hagyd magad hülyére venni. Főleg fiatalon nem arról szól az élet, hogy időt kérünk. Mire fel?
Nem sokadik randi volt hanem az első.
Idő kell persze 2 éve egyedül van volt ideje kit akar ezzel etetni, ha nem lenne kész szerintem a randit se vállalta volna.
Biztos lehetett volna neki, de mint mondtam állítólag volt egy hosszú kapcsolata és megcsalták emiatt nem is nagyon ismerkedik senkivel.
A randinkon is nagyon izgult vissza is akarta mondani annyira izgult mivel már rég nem ismerkedett senkivel elmondása szerint.
Én nem keresem már nem csinálok magamból hülyét és azzal magam alatt vágnám a fát mert egy nőnek se kell olyan aki teper utána. Ha akar majd valamit akkor majd keres ha akar ha nem, nem.
Tegnap este beszéltünk, ő ezeket mondta amiket már leírtam.
Én nem írok már neki, ha akar majd keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!