Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem áll készen egy kapcsolatra??

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem áll készen egy kapcsolatra??

Figyelt kérdés

Sziasztok, 3 hete ismerkedem egy lánnyal , viszont tegnap randiztunk és jól elvoltunk, majd ő fel dobta hogy szeretne újra randizni pénteken és újra látni.

Tegnap beszéltünk fbn és azt mondta hogy sokat gondolkodott és sajnos ő még nem áll készen egy kapcsolatra mivel ezelőtt másfél éve megcsalták stb és még mindig benne van és nem tud senki felé közeledni és azóta is én voltam az első akivel találkozott és hogy időre van szüksége.

Na már most minek ismerkedik az ilyen? Minek áltat akkor? Én készülök a péntekre tervezem a programokat erre bedobja ezt? Komolyan hogy gondolja? Minek beszélt velem akkor 3 héten keresztül? Kérdeztem hogy velem van a baj, esetleg nem jövök be neki?! Azt mondta nem, jól nézek ki és szimpatikus vagyok számára viszont ő nem tud még komolyabban ismerkedni és nem érzi úgy hogy készen állna egy kapcsolatra.

2024. jún. 20. 06:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/87 anonim ***** válasza:
89%
Lefordítom: Nem áll készen VELED a kapcsolatra. Ismerkedés ilyen, nem tetszhetünk mindenkinek, lépj tovább!
2024. jún. 20. 06:46
 2/87 anonim ***** válasza:
96%
Pr9balkozott és rájött mégse áll készen...van ilyen. Legalább az első tali után megmondta.
2024. jún. 20. 06:48
 3/87 A kérdező kommentje:
1-ha nem jöttem volna be neki akkor miért mondta hogy jobban nézek ki mint a képeken és hogy szeretne talalkozni+az időpontot is megbeszéltuk
2024. jún. 20. 06:59
 4/87 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező.... vannak emberek akiknek rohadtul nem esik jól megbántani másokat. Kényszeresen meg akarnak felelni, mondjuk gyerekkori traumák miatt, vagy báármi, és nem képesek azt mondani, ami van, helyette szépítenek, úgy, ahogy szerintük jobban jönnek ki egy szituból.

Szerintem ha azt érezné egy randin, hogy valakibe húde mindjárt beleesik, akkor vele megpróbálná az ismerkedést. Veled nem akarja, ez van. Nem mindegy, hogy miért?

Egy tali után megmondta, most pedig engedd el.

És igen, van olyan, hogy valaki nagyon sérültnek érzi magát, miután nagyon megbántotta más, és érzi, hogy ez kihat az új ismerkedésére. NEM tudjuk mi itt, hogy mekkora százalékban ez esik itt a latba, és mekkora százalékban az, hogy annyira igazán nem jössz be neki.

2024. jún. 20. 07:09
 5/87 anonim ***** válasza:
55%
Jó voltál neki mint egótunmingra, időeltöltésre, de ennyi. Neki megfelel csak ennyi. Szard le szóval tiltsd is le nehogy rád írjon később megint "ismerkedni".
2024. jún. 20. 07:21
 6/87 anonim ***** válasza:
20%

Udvarolj neki, ne add fel ilyen könnyen, főleg ha tetszik neked.

Legyél türelmes vele, hiszen mindig a nő választ és dönti el hogyan tovább.

2024. jún. 20. 08:15
 7/87 anonim ***** válasza:
97%
Minek udvaroljon amikor megmondta, hogy nem akar vele randizni? Rá pazarolja az idejét? Zaklassa, erőlködjön a nagy semmire? A NEM = NEM! EL KELLENE FOGADNI! NEM HÜLYÉT CSINÁLNI MAGÁBÓL!
2024. jún. 20. 08:23
 8/87 A kérdező kommentje:

Nem fogom feladni, hisz élőbe is mondta hogy bejövök neki és hogy össze jönne velem. Már az ismerkedés kezdetekor mondta hogy volt egy kapcsolata ami miatt senkivel se ismerkedik és azóta is én voltam az első akivel úgymond találkozott.

Azt mondta hogy nem tudja teljesen magát adni és hogy nem áll készen egy kapcsolatra és fél közel engedni magához bárkit is.

Én is voltam így férfi létemre fél éve lett vége egy hosszú kapcsolatomnak és igazából én se tudtam senkivel se ismerkedni vagy kapcsolatot elképzelni mivel nagyon magam alatt voltam, azóta voltak nők akikkel volt ez az de ő az első olyan akivel együtt is tudnék lenni.

2024. jún. 20. 08:24
 9/87 anonim ***** válasza:
76%
Offold, szakíts meg minden kapcsolatot vele.
2024. jún. 20. 08:26
 10/87 anonim ***** válasza:
100%
De hiába próbálkozol ha nem kész kapcsolatra. Szexre kell, megfelel, tovább nem akarsz jutni? Hiába leszel a "barátja" csak a "barátja" leszel mert nem sok férfiként nézni rád. Hiába járna veled állandóan féltékeny lenne, majd magát készítené ki szépen csendben és nem haladna a kapcsolat mint kellene. Mit nem lehet felfogni azon, hogy kevés a szimpátia, vonzalom ha nincs magával rendben valaki????
2024. jún. 20. 08:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!