Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem állok készen egy kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Nemrég volt egy barátom, igazából egy buliban lefeküdtönk aztán jól éreztük egymást, így úgymond összejöttünk. Ő belém szeretett én meg nem aztán egyre inkább azt éreztem, hogy fojtó érzés a kapcsolat, sok mindenben nem ugyanugy gondolkodtunk és néha azon is gondolkoztam, milyen lenne ezzel vagy azzal a pasival inkább együtt lenni mint a mostanival, így szakítottam. Teljesen csalódásként ért, ugyanis fejben mindig is arra vágytam, hogy hamar megházasodjak és egy tartós kapcsolatom legyen, de most kicsit úgy éreztem,amíg együtt voltam a sráccal, hogy inkább buliznék és élnék. Ez el fog múlni valamikor? Honnan tudom hogy készen állok egy kapcsolatra?
20/L
2021. aug. 20. 18:46
1/3 anonim válasza:
Majd 30 után hitellel, 3 gyerekkel.
2/3 Lachesys válasza:
Te magad mondod, hogy nem is szeretted,csak összejöttek mert... Miért is? Magad se tudod😅 figyu, nem attól lesz "kapcsolat", hogy szexelsz jobbra balra aztán úgy maradtok... Pl ezért kéne randizni, megismerni a másikat, és HA jön az érzés, utána kapcsolatot kiáltani, nem pedig előtte, aztán csodálkozni, hogy nem működik. Amúgy meg 20 éves vagy, hova akarsz még családot meg gyereket? Fejben meg bazi sokat kell érned, ha a fentiekre se jöttél rá magadtól, meg még mindig így jarogatsz emberekkel, hogy járunk?, Közben meg azt se tudod kiaz, nem hogy érzelem lenne mögötte. KERLEKmeg legalább kb 8 évig ne szulj.koszi.
3/3 anonim válasza:
Bulizz és élj. Nem ő az igazi. Nagyon fiatal vagy még. Majd ha eljön az ideje, és találkozol Vele, akkor tudni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!