Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj ha még nem állok készen egy kapcsolatra?
Hogyan "úsztad meg" eddig a kapcsolatot, azt nem értem:)
Nem rosszindulatból kérdezem, hanem őszintén.
Tudod, az önismeret szerintem nagyin fontos, és az is, amit ìrtál, hogy fel akarod dolgozni a korábbi traumáidat. Érettebben gondolkodsz, mint sokan a kortársaid közül, és ez egyfelől előny, másfelől pedig kicsit mintha tévútra vinne.
Arra gondolok, hogy egy kapcsolatra nem akkor állunk készen, amikor tökéletesnek érezzük magunkat (" the very best of me"), mert ha tényleg magas elvárásaid vannak magaddal szemben, akkor ez a pillanat sohasem jön el.
Inkább arra figyelj szerintem, hogy van - e benned igény rá, hogy kapcsolódj másokhoz, és hogy érdekel-e valaki annyira, hogy közel akarj kerülni hozzá. Aztán: hogy tudsz-e bízni benne annyira, hogy te is közel engedd magadhoz. Tetszik-e valaki, vonzónak találod-e a személyiségét, a megjelenését, hiányzik-e, ha nincs a közeledben huzamosabb ideig.
És ha akad ilyen, akkor szervezzetek közös programokat, ismerkedj vele, a többi meg majd alakul, ha valóban passzoltok.
Nem kell erre ráparázni, túlgondolni, nem feltétlenül a gyermekeid apját kell hogy megtaláld elsőre, csak érezd jól magad és ismerd meg magad nőként.
A párkapcsolat nem egy megoldhatatlan probléma, egyébként meg tanulható, az is lehet, hogy egy szerető férfi lenne, aki helyretenné benned a dolgokat.
Nem a férjedet kell megtalálnod elsőre, arra meg hogy emberi kapcsolatokat kialakíts 21 éve készen állsz. Felfoghatnád egy kis játéknak is, regisztrálsz, ha nem találsz olyat, akivel szívesen találkoznál, akkor is egy kis tapasztalat szerzés.
#1 vagyok
Nagyon tudatosan élsz, ha belegondolok, hogy működtem tiniként, hát....... minden esetre nem így :)))
Jött Ámor, eltalált, aztán vége volt a világnak - és előtte sosem kérdezte, hogy kész van-e a házifeladat, meg eleget gyakoroltam-e a darabot másnapra. Amennyire szerelmes típus voltam (vakló módjára), kész csoda, hogy mindig jó jegyeim voltak :D
Szerintem csak engedd megtörténni a dolgokat, merj ismerkedni, vedd észre ha érdeklődnek irántad, nyugodtan viszonozd a közeledését annak, aki szimpatikus. Semmi esetre sem 'baj' ha úgy érzed, nem állsz készen, ezt a részét szerintem engedd is el: elég, ha tudatosítod, ha te így működsz, hogy most olyan életszakasz jön, amikor sok új emberrel ismerkedsz meg és fiatal nőként is kiteljesedsz: megtapasztalod, számodra mi a fontos és vonzó egy másik emberben. És próbálj ki minél több spontán dolgot, persze ne a yardon vagy a traumatológián köss ki utána. :)
Az első 5 válaszra nincs mit mondanom csak annyi, hogy fogadd el őket. Nem hiába állnak most 100%-os zöldnél.
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!