Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jelenlegi randi piaci chadizmus meddig fog tartani?
#169: áruld már el, hogy szerinted én mégis mi a radai rossebtől lennék privilegizáltabb nálad. Nem is tudsz rólam az égvilágon semmit azon kívül, hogy nő vagyok, és négy pipás.
2024. márc. 26. 20:34
169: Soha. Így van. Mert akkor nem lehetne folytatni a rugdalást "segítségnyújtás" címszó alatt. Meg akkor be kellene ismerniük, hogy nem maguknak, nem holmiféle vért izzadós, kőkemény munkának és kivételesen nagyszerű személyiségnek köszönhetik a sikert, hanem a szerencsének. Nem rajtuk múlt. (Ugyanúgy, ahogy rajtunk sem.) Erre nem lehet mellet döngetni. Nem lehet vele büszkélkedni. Nem lehet jól megmondani a tutit a szerencsétleneknek.
2024. márc. 26. 20:36
170: Igen, ilyen tapasztalatokkal, amik nekünk vannak, qrva sokat lehet ám kezdeni... Ahogy az egyik hozzászóló "utasított rá": beletörődni kussolva. Hogy ez van, ezt dobta a gép, az élet nem igazságos. Lehetőleg mosolyogni is hozzá, derűsnek, egy igazi tüneménynek lenni. Csak néha magadban, szigorúan elrejtve mindenki elől, a legnagyobb titokban keseregni. Mert ne terheljük már ezzel a külvilágot.
Persze. Meg a... 🖕
2024. márc. 26. 20:42
174/243 A kérdező kommentje:
173
Egyetértek. Miért kellene a privilegizáltakat békén hagynom. Nekem ezt dobta a gép.
Nekik meg azt, hogy a nyavalygásomat kell hallgatniuk.
Elég igazságos nem?
"privilegizáltakat"
Édes Istenem! Van bőven gond a toronyban is.
2024. márc. 26. 20:52
Én is ide vergődni járok fel meg rinyálni a valós kinti életben még csak veszekedni se szoktam senkivel kettős életem van nekem ezt dobta a gép.
2024. márc. 26. 21:01
176: Amúgy ez meg a sokadik dolog. Ezek azt hiszik, hogy úúúúú, csak úgy sugárzik km-ekre rólunk mindez élőben is. Aztán dehogy. Nyoma sincs, full semlegesen tolom végig nap mint nap robotpilóta üzemmódban a kötelezőket, persze közben figyelek ezerrel, és "jegyzetelek" fejben. Mindent. Mindent, amit más, szépnek vagy legalább átlagosnak született nők kapnak (vagy nem, ha az a jó) és amit ezzel szemben én meg a többi csúfság.
2024. márc. 26. 21:16
Az egy oriási probléma, hogy felnőttkorban egyszerűen nincs ismerkedési lehetőség. Aki huszonéves korában nem talál senkit, annak az idő előrehaladtával egyre inkább semmi esélye nincs, mert nincs is hol ismerkedni, ugye munkahelyen nem lehet a pletykák stb. miatt, egyéb helyek szinte nincsenek is felnőttkorban, nem csak az inceleknek nehéz 30 felett, ha egyedül vannak, hanem kb mindenkinek.
2024. márc. 26. 22:28
179/243 A kérdező kommentje:
Egyre több ember lát tisztán. Ez örvendetes.
"persze közben figyelek ezerrel, és "jegyzetelek" fejben. Mindent. Mindent, amit más, szépnek vagy legalább átlagosnak született nők kapnak (vagy nem, ha az a jó) és amit ezzel szemben én meg a többi csúfság"
Ez egyrészt kibaaszott szánalmas, nem hiszem el, hogy nem égett a fejed, miközben leírtad, másrészt emiatt látod ezt mindenhol. Mert ezt akarod látni. Confirmation bias a neve.
2024. márc. 27. 01:20
Kapcsolódó kérdések: