Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már kapcsolatod prostituá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már kapcsolatod prostituálttal? Ha igen, hogy jöttetek össze? Hogy tudtad kezelni a lány múltbéli/jelenlegi "munkáját"?

Figyelt kérdés

2023. okt. 28. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
Majdnem lett, nem pénzügyi alapon.
2023. okt. 28. 12:50
 2/5 anonim ***** válasza:
32%
Én ellenék egy prostival kapcsolatban, ha amúgy emberként nincs bajom vele. Egyszerűen én ezt úgy kezelem, mint minden más munkát, egy fodrász is ha belegondolunk olyan helyen turkál egész nap, ami amúgy elég tabu másoknak. Egy egészségügyesről meg jobb nem is beszélni, hogy mi mindent lát meg él át, ami tabu lenne.
2023. okt. 28. 13:07
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

Nekem volt már kapcsolatom ilyen lánnyal, fél évig voltunk együtt. Hozzá jártam rendszeresen, vagyis kb. 5-6x voltam nála pénzért. De már az első alkalommal nagyon megnyílt előttem, egyáltalán nem nézte az órát, és meglepően sokat kérdezett rólam. Minden alkalom után sokat beszélgettünk, és igazából elmondta, hogy nagyon szeretné már ezt abba hagyni, mert nem érzi méltónak. És amúgy egy nagyon okos, intelligens lány volt. De hogy a szüleivel kb. nem tartja a kapcsolatot, végzettség nélkül meg nem tud olyan munkát találni, amivel eltudná tartani magát. Na de lényeg a lényeg, a lány pont olyan szakon volt, mint amilyen embert keresnek egy haverom vállalkozásába. Úgyhogy beajánlottam gyakornoknak. 3 hónap után felvették teljes állásba, és egyetem mellett lett rendes jól fizető pozíciója. Ezalatt a 3 hónap alatt meg nagyon sokat találkoztunk, és ekkor is jöttünk össze. Ami nagyon jó volt vele, az nyilván a szex. Brutál amit tudott az ágyban, plusz nagyon sok bizarr fétisemet kiélhettem vele. Ez nagyon hiányzik. Ráadásul nagyon jól tudott főzni is.

Viszont a hosszú távú céljaink nagyon nem egyeztek. Ő nem akart gyerekeket semmi áron, és egyáltalán nem családcentrikus volt. Nálam ezek sajnos kizáró okok. Úgyhogy szétváltak útjaink. Viszont ami jó, hogy azóta is a barátom vállalkozásába dolgozik, és nem kell naponta x férfival lefeküdnie.

2023. okt. 28. 13:34
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
egy teloszámot írhatnál
2023. okt. 28. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos nem, pedig egyébként van valami izgi benne, hogy egy szexmunkásnak legyek a barátja.
2023. nov. 2. 10:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!