Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezzel a kérdéssel elrontottam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel a kérdéssel elrontottam mindent?

Figyelt kérdés

Csak párszor (4) találkoztunk, de nagyon jó együtt, ezt mindketten érezzük, hogy repül az idő. Egy helyre járunk sportolni, így ismerkedtünk meg.

Mindketten 30 felett vagyunk, teljesen független emberek, gyerek semmi, szeretjük a szabadságot mindketten.

Van, hogy egész nap csetelünk, este meg 2 óra telefon, jön tőle a jó reggelt, jó estét, lassan minden.

Viszont valamiért úgy éreztem, tisztázni kellene az elején, hogy milyen jellegű kapcsolatra gondolt velem, mert az nem igazán került szóba, hogy kirándulás, vacsora, mozi, koncert, utazás majd.

Eddig egy ilyen volt, a következőt már nekem kellett mondani, hogy nem hozzá szeretnék felmenni, hanem vacsizni vhol vagy legalább inni vmit :(

Szóval megkérdeztem, mire gondolt velünk, erre kitérő választ adott. Azt mondta, ez korai kérdés, neki több idő kell, hogy elmélyüljön, adjak neki időt, térjünk vissza rá. Meg hogy én láthatom, hogy vagyunk, “mintha a barátnője lennék” és mindenki tud rólunk. De mikor a szex kapcsolatot is bedobtam, nem annyira tiltakozott.

Jeleztem neki, hogy munkám miatt nem tudok sok időt beletenni, pláne ha nem a normális kapcsolat irányába megyünk el.

Köszi a válaszokat.

ma 15:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%
Sztem nem rontottad el, csak lehullott a lepel az illetőről, hogy legszívesebben csak megkettyintene, komolyat meg nem akar. Nem a kérdésed idézte elő, amúgy is ilyen valószínűleg.
ma 15:10
 2/23 A kérdező kommentje:
#1 Akkor jobb, ha nem teszek bele több időt.
ma 15:13
 3/23 anonim ***** válasza:
85%

Ő csak sodródik az árral, jobb gondolom ugysincs neki.

Feleslegesen tervezgetsz, az erőszakos nyomulás az csak taszíto egy pasinak, es nem is jönnek elő a vadászösztönei se tole, meg az se hogy érezhetne bármitis.

Ilyen menet kozben felszedett palikra, csak mert egyhelyen vagytok ismer esennyi csak az alap, felesleges lapokat feltenni.

Ez a tipikus olyan kapcsi ha már neked p.nád van neki meg f.rka miert ne tennék össze. Meg ha mar egyhelyre járunk akkor legyen is vmi.

Az ilyen alapu "kapcsolatok" csak hobbi időtöltés vegetálás amig nincs ami elragadna szerelem lenne vagy valodi kapcsi.

ma 15:13
 4/23 anonim ***** válasza:
31%
1 mégis miert akarna többet. Valszeg nyilván a pali edzeni jár oda nem ismerkedni de ha már rámaszik vki hülyén nézne ki elszaladnia ffi létére.
ma 15:14
 5/23 anonim ***** válasza:
67%
Megdug téged, eltölt veled időt és ennyi. Nincs oda érted egyáltalán. Ha neked így elég akkor folytasd.
ma 15:17
 6/23 A kérdező kommentje:

#3 #4

Pont ő mászott rám mondjuk

ma 15:17
 7/23 anonim ***** válasza:
42%

El.

Nem tini vagy már, hogy csak olyan pasival legyél, aki komolyan gondolja.

Felnőtt, saját kialakult élettel rendelkező személyek vagytok. Ebben "helyet kell" találni a másiknak, de ez jobb esetben egy organikus folyamat.

ma 15:21
 8/23 anonim ***** válasza:
79%

Tök mindegy ki kire mászott rá. Nem érez irántad semmit csak áll a farka. Így érthető?

ma 15:22
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem rontottál el semmit, csak dugni akar meg ellenni veled. Maximum a sorrendet rontottad el, hogy nem előbb mentetek randizni és ismerkedni, nekem ez fura, hogy elkezdtek összejárkálni dugni, aztán eszedbe jut, hogy kéne menni vacsizni, programozni, ezt fordítva szokták, aztán a randik alatt felméred, hogy mennyire komolyan vehető a fazon. Nyilván vannak jó színészek, de azért szerintem lehet szűrni. Az én párom a harmadik randi után közölte, hogy ő akkor szeretné, ha komoly kapcsolatban lennénk innentől, itt még le sem feküdtünk, meg utána is volt még néhány olyan randink, amikor csak valami programon voltunk de nem aludt nálam.

Remélem, legalább megérte a szex, jó volt, mert én a helyedben ezt már csak így fognám fel, hogy legalább szexeltem pár jót, de offolnám az embert.

ma 15:23
 10/23 A kérdező kommentje:

Nekem most ez a 2 hét így belefért az életembe, nem került úgymond semmibe. Megy tovább az élet.

Az jó volt mondjuk, hogy kézen fogva mentünk mindenhova.

ma 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!