Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezzel a kérdéssel elrontottam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel a kérdéssel elrontottam mindent?

Figyelt kérdés

Csak párszor (4) találkoztunk, de nagyon jó együtt, ezt mindketten érezzük, hogy repül az idő. Egy helyre járunk sportolni, így ismerkedtünk meg.

Mindketten 30 felett vagyunk, teljesen független emberek, gyerek semmi, szeretjük a szabadságot mindketten.

Van, hogy egész nap csetelünk, este meg 2 óra telefon, jön tőle a jó reggelt, jó estét, lassan minden.

Viszont valamiért úgy éreztem, tisztázni kellene az elején, hogy milyen jellegű kapcsolatra gondolt velem, mert az nem igazán került szóba, hogy kirándulás, vacsora, mozi, koncert, utazás majd.

Eddig egy ilyen volt, a következőt már nekem kellett mondani, hogy nem hozzá szeretnék felmenni, hanem vacsizni vhol vagy legalább inni vmit :(

Szóval megkérdeztem, mire gondolt velünk, erre kitérő választ adott. Azt mondta, ez korai kérdés, neki több idő kell, hogy elmélyüljön, adjak neki időt, térjünk vissza rá. Meg hogy én láthatom, hogy vagyunk, “mintha a barátnője lennék” és mindenki tud rólunk. De mikor a szex kapcsolatot is bedobtam, nem annyira tiltakozott.

Jeleztem neki, hogy munkám miatt nem tudok sok időt beletenni, pláne ha nem a normális kapcsolat irányába megyünk el.

Köszi a válaszokat.

tegnap 15:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
32%
Nem látok itt semmi problémát. Neki több idő kell, hogy eldöntse mit szeretne. Neked nincs elég időd kapcsolatra. Ha tegyük fel háromszor kevesebb időt tudsz rá szánni, mint normál esetben, akkor egy jó év kell majd, mire el tudja dönteni, hogy akar-e kapcsolatot veled. Erre számíts, hogy nem fogja tudni eldönteni még fél év múlva sem. Ha egyszer nem tudtok elegendő időt tölteni együtt.
tegnap 18:09
 22/23 anonim ***** válasza:
52%
Belső tartása legyen, hölgyem
tegnap 18:24
 23/23 A kérdező kommentje:

#21 #22

Köszi Nektek is.

tegnap 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!